Where´s the Gold onlineslot från Aristocrat

Software
Layout
5-3
RTP
95.0%
Jackpot Spel
Utgivningsdatum
2003
Slot linjer
25
Volatilitet
Teknologi
JS
Slot rullar
5
Max. insats
10,000
Wild Symbol
Min. insättning
0.3
Free spins
Staplade Symbol
Typer av slots
Slots Tema
Guldrush
Max. insättning
450
Bonusspel
Multiplikator

Bonusfunktioner

Alla symboler har olika funktion, men de symboler som är mest intressanta och som ger en högre vinst är scatter symboler och wilds.

När scatter symbolen som i detta fall är en dynamit utlöses kommer free spins att utdelas och det är max. tio free som du kan få.

Guld symbolerna är Wild och kan ersätta alla andra symboler, utom dynamit-symbolen, detta kan leda till en jackpott, dock är inte spelet progressivt utan stadig jackpott. Detta betyder dock inte att max. summan är en dålig vinst.

Spel symboler

Som vi sa tidigare har spelet en lyxig känsla och symbolerna är guldgrävare, symbolerna är hacka, skyffel, vagn, dynamit, gruvschakt men också kung, dam, knekt, 10 och nummer 9. Viktiga symboler att lägga på minnet är wildsen men också scatter symboler, det är det som ger extra och kan även ge högre vinster.

Bonus rundor & free spins

I detta spel kan du få upp till tio free spins. För att få free spins måste du få minst tre scatter symboler och dessa kan aktiveras så fort du har valt vem som ska gräva fram symbolerna.

Alternativ som finns är Mary Money, Nugget Ned, Peter Panner, Prof. Gold och Happy Lucky. Detta gör det roligare att spela då man kan välja vem man faktiskt vill spela med.

Vinsttabell och vinnande kombinationer

Enter your line bet amount:
Vinsttabell och vinnande kombinationer
Icon Symbol 2 Symbols 3 Symbols 4 Symbols 5 Symbols
Scatter Scatter x0.08 x0.4 x2
Guldgrävare Guldgrävare x0.16 x4 x8 x40
Mina Mina x0.08 x3.2 x6 x20
Vagn Vagn x2 x4 x12
Pickaxe och spade Pickaxe och spade x2 x4 x12
Ess Ess x1.6 x3.2 x6
Kung Kung x1.2 x2.8 x5
Drottning Drottning x0.8 x2 x4
Jack Jack x0.4 x1.6 x4

Where's the Gold för- och nackdelar lista

 • plus ikon.
  • Free spins.
  • Jackpottar.
  • Anpassat för både mobil surfplatta och dator.
  • Bra grafik och lyxigt tema.
 • minus ikon.
  • RTP är inte lika hög som andra men ligger på en medelnivå.

Slutsats

Detta spel är allt annat än tråkigt, färgstarkt tema och roliga bonusar och vinster. Enkelt att hitta och finns på många olika sidor.

Spelet är anpassat efter både mobil, dator och surfplatta vilket gör det ännu roligare att spela, för du kan spela när och var som helst.

FAQ

Måste jag göra en insats för att spela på detta spel?

Nej, på detta spel kan du både spela gratis och för riktiga pengar beroende på vad du själv föredrar. Det kan vara bra att testa spela gratis innan du satsar riktiga pengar. Anledningen till det är för att förstå spelets regler och hur man faktiskt spelar.

Vad är den mest värdefulla symbolen i Where's the Gold?

Den mest eftertraktade är guld symbolerna eftersom dessa symboler kan ersätta alla symboler och ge ut en högre vinst. Och dessa kallas wild symboler.

Vad är Return To play (RTP) i detta spel?

RTP för detta spel ligger på 94,5 % och detta betyder att det ligger på en medelnivå jämfört med andra spel på marknaden, vilket inte är alls dumt.

Kan jag vinna riktiga cash priser i Where’s the Gold?

Ja, i detta spel kan du vinna riktiga pengar. Så fort du väljer att göra en insättning från din bank med riktiga pengar så kommer du att vinna i riktiga vinster.

Har Where's the Gold slot jackpot?

Spelet är inte kopplat till ett progressivt spel, men du kan vinna upp till en viss summa om du träffar jackpott, så möjligheten att vinna ett relativt belopp är möjligt trots att det inte är miljon nivå.