African Big 5 Slot Online Från AristoCrat

Software
Layout
5-3
RTP
95.2%
Jackpot Spel
Utgivningsdatum
2017
Slot linjer
20
Volatilitet
Scatter Symbol
Teknologi
JS, HTML5
Slot rullar
5
Max. insats
10000
Min. insättning
0.25
Free spins
Staplade Symbol
Typer av slots
Slots Tema
Djur, natur, Afrika
Max. insättning
25
Bonusspel
Multiplikator

Bonus Funktioner

African Big 5 har bonusfunktion likt många av spelen som Aristocrat har utvecklat för att tillföra variation och extra spänning för dig som spelare. Detta gör såklart att spelet inte blir lika endimensionellt och ger även utrymme för större vinster. Den här delen beskriver de bonusar funktioner och symboler och dylikt som spelet har.

Symboler

Vad gäller spelets symboler så har dem en blandning mellan traditionella symboler och även några egna Afrikansk inspirerande symboler som piggar upp spelet en hel del. De klassiska symbolerna är Ess, Kung, Dam, Knekt och 10:an (A, K, Q, J i respektive ordning. Det har även lagt till detaljen av att ge de klassiska symbolerna en afrikansk djurdesign i form av olika djurpälsar (exempelvis Zebra, Giraff, och Lejon).

Deras mer intressantare symboler är symboler av olika djur. Det är bufflar, lejon, elefanter, leoparder och zebror. Spelets wild symbol är en kombination av alla djur med en text där det står wild och scatter symbolen är en solnedgång över savannen med texten scatter.

Bonusar och Gratis spins

För att låsa upp free spins läget så krävs det att få minst tre stycken scatter symboler. Det som händer därefter är att symbolerna kommer att visa ett siffra och den totala summan avgör hur många spins du får. Därefter så ackumuleras vinsten från varje spin till free spinsen är slut.

African Big 5 För- och Nackdelar

Om du aldrig har spelat det här spelet är det svårt att veta hur det är så nedan har jag sammanställt en enkel punktad lista med några för- och nackdelar African big 5 så man enkelt kan få en överblick.

 • plus ikon.
  • Kul tema, bra grafik och snygg design
  • Spelet känns nytt och fräscht
  • Rimligt intervall där man kan betta som passar dem flesta
 • minus ikon.
  • Spelet har en låg RTP (95,2 %) vilket är under branschstandarden
  • Spelet hade varit mer intressant med fler intressanta och unika symboler

Slutsats

Det som sticker ut allra mest med African big 5 är spelets tema och den fantastiska grafiken som Aristocrat har lyckats skapa. Spelet känns riktigt fräsch och framförallt nytt. Spelet i sig är också ganska kul. Gillar du ett roligt slots med bra grafik så är African big 5 kanske något för dig.

FAQ

? Måste man göra en insättning?

För att kunna spela slotsspelet för riktiga vinstpengar så krävs det att man gör en insättning

? Vilken är den mest värdefulla symbolen?

Symbolen i spelet som är av högsta värde är wilds symbolen.

? Vad har African Big 5 för RTP?

African Big 5:s return to player är 95,2 %, detta är lägre än branschstandarden.