Wild Panda från Aristocrat

Software
Layout
5-4
RTP
94.4%
Jackpot Spel
Utgivningsdatum
2017
Slot linjer
0
Volatilitet
Teknologi
FLASH
Slot rullar
5
Max. insats
1000
Wild Symbol
Min. insättning
1
Free spins
Staplade Symbol
Typer av slots
Slots Tema
Panda
Max. insättning
0.1
Bonusspel
Multiplikator

Bonusfunktioner

Wild Panda har inte så mycket mer att erbjuda än free spins i bonusläget. Kanske inte så jättespännande men samtidigt är det ganska så ofta som man låser upp bonusspelet. Och små vinster kan ju bli riktigt stora!

Spelsymboler

Symbolerna i Wild Panda är uppdelade i två grupper: bokstäver och figurer. Låt dig inte luras av bokstävernas enkelhet. Normalt förknippas de med lågvärdesymboler men i det här spelet är det just dessa som kan ge dig högsta vinsten. Det gäller bara att kombinera dem rätt.

Bland de övriga symbolerna kommer du att se en koifisk och ett kinesiskt tempel. Dessa är spelets högvärdesymboler. Fem tempel på en vinstlinje ger dig hela 1000 mynt. Och så har vi det graverade guldmyntet som är scattern. Pandan är wild men dyker bara upp i free spin-läget.

Bonusrundor och free spins

För att hamna i free spin-läget gäller det att bokstäverna hamnar i rätt ordning för att stava ordet PANDA. Då belönas du med fem free spins. Alla bokstäver som hjälpt till att stava ordet PANDA förvandlas till wilds. De ersätter alla andra symboler i spelfältet förutom scattersymbolen (guldmyntet).

Landar du fem pandor i free spins belönas du med 2000 mynt. Fyra pandor ger dig hälften så mycket mynt. Tre pandor ger 500 mynt, vilket inte heller är fy skam. Det går också att landa wilds i free spins. Det ökar förstås dina vinstchanser rejält.

Wild Panda fördelar och nackdelar

Wild Panda är ett enkelt spel med generösa bonusvinster. Fördelarna väger tyngre än nackdelarna men det finns ändå en och annan detalj att tänka på:

 • plus icon
  • Snygg grafik
  • Finns i gratisversion
  • Hela 100 vinstlinjer
  • Free spins med riktigt bra utdelning
 • minus icon
  • Går ej att spela i mobilen
  • Bara 5 free spins per bonusrunda
  • Relativt låg RTP
  • Ingen jackpott

Sammanfattning

Wild Panda är en trevlig slot som passar utmärkt för ett lättsamt spel utan större förväntningar. Det finns inga maffiga jackpottvinster att jaga här men du kan ändå vinna en hel del pengar. Så länge du samlar på dig free spins finns det gott om chanser att kamma hem fina belöningar. Ett spel som många kommer tillbaka till.

FAQ

Går det att spela Wild Panda gratis?

Ja. Vill du testa Wild Panda utan att satsa riktiga pengar kan du hitta demoversioner på nätet som inte kräver någon insättning

Finns det multiplikatorer i Wild Panda?

Nej. Den enda bonusfunktionen i Wild Panda är free spins.

Går det att spela Wild Panda i mobila enheter?

Nej. Dessvärre har Aristocrat inte anpassat Wild Panda för spel i mobilen.