Cash Wizards onlineslot från Bally

Software
Layout
5-3
RTP
94.0%
Jackpot Spel
Utgivningsdatum
2015
Slot linjer
30
Volatilitet
Teknologi
FLASH
Slot rullar
5
Max. insats
250,000
Min. insättning
0.5
Free spins
Staplade Symbol
Typer av slots
Slots Tema
Magi
Max. insättning
400
Multiplikator

Vart kan man spela Cash Wizards

Bonusfunktioner

Cash Wizard levererar en del roliga bonusfunktioner, vilket gör spelet mer spännande! Du hittar allt från Scattersymboler, bonusbet och wilds. Detta är extra roligt då vinsterna kan bli högre än förväntat. Möjligheten att vinna free spins finns och är max. 15 st, men kan triggas om. Bonusar finns i form av wildcards (tre magiska dryckesflaskor som symboler) och du kan vinna en högre summa.

Vi skulle rekommendera att testa spelet innan du satsar pengar så du ser hur bonusfunktionerna fungerar.

Game Symboler

Cash Wizardslot har symbolerna wilds och scatter. Wilds symbolerna är dryckesflaskor som ger en högre vinst.

Det finns även scatter symboler, en funktion som ger utdelning i form av free spins. Det finns en hel del olika bonus och vinster som utdelas i spelet, vilket ger en spännande upplevelse att spela på.

För att veta exakt hur det ligger till rekommenderar vi att du läser på om spelet regler. Du  också testar dig fram genom att spela gratis men också lär dig vilka bonusar och jackpottar som finns i spelet.

Bonus Rundor & Free Spins

Att spela på slotmaskiner kan vara otroligt spännande, därför är det bra att ha koll inte bara på det olika bonusspelen som existerar men också på free spins.

Free spins kan utdelas 15 gånger på raken som även sedan kan triggas om och ge en utdelning på ytterligare 15 free spins. I ett tidigare avsnitt berättade vi om jackpottar vilket detta spelet har upp till 1 000 000 $.

Cash Wizards för- och nackdelar

 • plus ikon.
  • Jackpott
  • Free spins
  • Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod och dator
  • Kan spelas gratis
 • minus ikon.
  • RTP i detta spel är lågt
  • Fungerar inte att spela på Android

Sammanfattning

Cash Wizard är ett spännande spel med bra kvalite och roliga spännande symboler. För dig som gillar höga vinster och free spins är detta spelet perfekt.

Har du dator eller Apple enhet har du möjligheten att spela på denna slotmaskin. Möjligheten att vinna vinster finns med bonus symbolerna wild och scatter men också free spins. Med en RTP på 83-90 procent är det lite lägre än vanligt, men verkligen helt okej.

FAQ

Behöver jag göra en insättning för att kunna spela?

Du behöver inte göra en insättning för att spela detta spelet eftersom det finns möjlighet att spela gratis spel, detta är att rekommendera så att du får koll på hur spelet är uppbyggt och hur bonusar och vinstlinjer fungerar.

Vad är den mest värdefulla symbolen i Cash Wizards?

Det mest värdefulla symbol i detta spelet är wild symbolen som är en dryckesflaska och dessa ersätter alla andra symboler förutom “invisible ink”. Självklart finns det andra symboler att hålla reda på för roliga vinster.

Vad är “the Return to Player” (RTP) procent av Cash Wizards?

RTP i detta spelet är något lägre än andra spel på marknaden och den ligger mellan 86-90 procent, fortfarande i medelnivå. Så vi skulle säga att det är absolut helt okej.

Kan jag vinna riktiga Cash Prizes i Cash Wizards?

Ja, väljer du att spela med riktiga pengar och gör en insättning kommer du också att vinna riktiga pengar.

Har slotspelet Cash Wizards jackpott?

Cash Wizard har helt klart jackpott vinster, beloppet är upp till 1 000 000 $ vilket är en väldigt hög summa som du har möjlighet att vinna. Vilket inte är helt dumt.