Titanic slot online från Bally

Software
Layout
5-3
RTP
96.0%
Jackpot Spel
Utgivningsdatum
2016
Slot linjer
25
Volatilitet
Teknologi
JS, HTML5
Slot rullar
5
Max. insats
250000
Min. insättning
0.25
Free spins
Staplade Symbol
Typer av slots
Slots Tema
Titanic
Max. insättning
25
Bonusspel
Multiplikator

Vart kan man spela?

Bonusfunktioner

Du finner flera olika bonusfunktioner i detta spelet, mer än många andra spel. Du hittar wild symboler, dubbel wild symbol, main wheel funktionen, mystisk jackpott och Jack målning. Dessa är menade för att tilldela spelaren en högre chans att vinna större summor.

Spelsymboler

Vi börjar med wild symbolen som är Titanic symbolen, skulle den dyka upp på en av rullarna kommer den hjälpa dig att få ihop en vinnande kombination. Du har även dubbel wild, där du måste få minst 2 wild symboler upp till 5 stycken som också skapar den högst vinnande kombinationen.

Main wheel funktionen, aktiveras om du får tre stycken fartyg någonstans på rullarna 1, 3 och 5 då vinner du cash priser direkt. Mystisk Jackpott denna utlöses när du får antingen första klass biljetten eller andra klass som i sin tur låter dig välja mellan 3 brickor för att avslöja om du vinner en cash vinst, mini, eller max jackpotten. Jacks målningsfunktion ger dig chansen att finna 3 symboler som matchar varandra och först då du kan vinna upp till 2000 gånger insatsen.

Bonusrundor och gratissnurr

Vad som är roligt med detta spelet är att du hittar så många olika funktioner av bonusrundor och free spins. Här ska du hålla utkik efter Jacks målning för bonusrundor och även första och andra klass biljetter. Får du tre bonussymboler kommer detta att utlösa free spins med en multiplikator.

Fördelar och nackdelar

Vi har kollat över funktioner och fördelar samt nackdelar om vad vi tycker om detta spelet. Det var inte helt lätt då detta spelet täcker det mesta inom slotmaskiner.

 • plus icon
  • Intressant och välkänt tema
  • Många olika bonusfunktioner
  • Fungerar på flera olika enheter
  • Går att spela i demoläge
 • minus icon
  • Lågt Return to play (RTP) 95,95 %

Summering

Detta slotspelet skulle vi säga täcker det mesta inom slot med bonusar och funktioner. Dock är det inget spel man skulle rekommendera för den som inte gillar filmen Titanic då temat är baserat på filmen. Vad som även är bra för att lära känna spelet är att man kan spela spelet i demoläge.

FAQ

? Kan man spela Titanic på mobila enheter?

Ja, du kan spela detta spelet med din mobil.

? Vad ligger Return to player (RTP) på?

Return to player som vi också förkortar med RTP ligger på 95,95 %.

? Kan man spela spelet i demoläge?

Ja, det finns ett demoläge som du kan testa för att lära känna spelet.

? Finns det jackpottar i Titanic slot?

Ja, detta är ett progressivt jackpottspel.