Narcos: spelautomat online från NetEnt

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
96.2%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2019
Spellinjer
243
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
x400
Wild-symbol
Min. insats
2
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Utredning, Film, Retro
Max. insats
20
Bonusspel
Multiplikator

Var du kan spela Narcos

Narcos: spelautomat online från NetEnt

Välkommen till Medellin, staden som gjort sig känd för sin fruktade knarkkartell. Här härjar de colombianska maffiabaronerna fritt och även så i spelet som fått samma namn som den populära TV-serien. NetEnt har nämligen skrivit avtal med filmbolaget Gaumont som producerar Narcos. Spelet bjuder på actionfylld underhållning där självaste Pablo Escobar hjälper dig att kamma hem storvinsterna.

Designmässigt har NetEnt skapat en klassisk videoslot med 5 hjul, 3 rader och 243 vinstlinjer. Grafiken har en stark comics-prägel och går fint ihop med de mexikanska tonerna som spelar i bakgrunden medan man snurrar fram symbolerna på hjulen. Narcos har en RTP på 96,2 % vilket är snäppet högre än genomsnittet. Minsta insatsbeloppet är 2 SEK per snurr.

Bonusfunktioner

Det finns inget bonusspel i Narcos. Däremot går det att vinna en hel del free spins.

Spelsymboler

Har du tittat på serien lär du känna igen symbolerna. Här har man valt att använda huvudkaraktärerna som högvärdesymboler. Självklart är Pablo Escobar mest värd och han finns också avbildad på spelets Locked Up och Golden Locked Up symboler. Dessa triggar Locked Up funktionen där specialsymboler går ihop för att multiplicera dina vinster.

DEA-brickan är wildsymbolen i Narcos. När den dyker upp så ersätter den alla andra symboler förutom scattersymbolen (bilen). Det finns också en vandrande wild i form av en brinnande DEA-bricka som flyttar en position mot vänster vid varje snurr för att öka dina vinstchanser.

Bonusrundor & free spins

I Narcos så är det gratissnurren som boostar dina möjligheter till vinst. Och det är förstås scattern som låser upp free spins. Landa tre bilar i basspelet så belönas du med 10 gratissnurr. En annan specialare är Drive-By funktionen som kan aktiveras närsomhelst under spelets gång. Då rullar en bil upp och skott börjar avlossas mot högvärdesymbolerna. De som träffas omvandlas till wilds som hjälper dig att landa ännu större vinster.

Narcos fördelar och nackdelar

Narcos är en slot med medelhög volatilitet och en hyfsat bra RTP. Dock är bonusfunktionerna få och det finns inte heller någon jackpott.

  • Fördelar

  • Bra visuella effekter
  • Free spins
  • Relativt hög RTP
  • Anpassad för mobilt spel
  • Begränsningar

  • Inga jackpottar
  • Få bonusfunktioner

Sammanfattning

Gillar du serien kommer du förmodligen att älska spelet. Någon jackpott finns inte men den förhållandevis höga RTP:n, spelfunktionerna, gratissnurren och den inlevelserika spelkänslan gör den helt klart värd att testa.

Vanliga frågor och svar

Vilken symbol är värd mest i Narcos?

Pablo Escobar har högst värde i det här spelet.

Vad har spelet för RTP?

Narcos har en RTP på 96,2%.

Har Narcos en jackpott?

Tyvärr så finns det ingen jackpott.