Nitropolis 2 slot online från ELK Studios

Slot Details

Programvara
ELK
Upplägg
6-4
RTP
95.0%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2021
Spellinjer
4096
Volatilitet
Hög
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
6
Max. vinst
x10000
Wild-symbol
Min. insats
0.2
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Poliser, Djur
Max. insats
100
Bonusspel
Multiplikator

Här kan du spela Nitropolis 2

Nitropolis 2 slotmaskinerNitropolis 2 slot har 6 hjul med 4 rader, men med en funktion där vissa positioner kan utökas och ge betydligt fler vinstlinjer än de 4096 som varje snurr startar med. Temat är, precis som i föregångaren, stentuffa hundar i en futuristisk gängmiljö och både animationer och ljud ger en bra känsla.

Spelet är kompatibelt med både dator och mobil och bjuder på ett övre liggande hjul som kan ge extra booster till de sex hjulen under. RTP:n är 95,0% och max vinst är 10 000x insatsen.

Bonusfunktioner

Symboler

Utöver de lågt betalande symbolerna J, Q, K och A finns här fyra symboler kopplade till olika gäng som heter Pug Thugs, Gritty Kitty, Dirty Dawgs och Pest Control. Deras ledare är de som står för de lite större vinsterna.

Här finns också en wild i form av en skylt med förbud mot hundar som bajsar samt en bonussymbol som aktiverar free spins. Över hjulen finns en booster!

Bonusfunktioner & free spins

Det finns fyra olika bonusfunktioner i Nitropolis 2. Det är free spins, respins vid vinst, expanderande symbolpositioner och Nitro Boosters. Boosters gör att hjulen uppgraderas och free spins ger gratis spelrundor med samma värde som insatsen som aktiverade bonusrundan.

Nitropolis 2 hiss & diss

Det är en bra slot med mycket action men det finns saker som kunde varit bättre. Här berättar vi mer om det vi gillar, och det vi tycker kan förbättras:

  • Fördelar

  • Spelet har gott om funktioner som ger extra spelkänsla
  • Snygg grafik med bra animationer
  • Häftigt topphjul som kan ge extra boosters
  • Free spins tar spelet till helt nya nivåer med chans på 25 snurr
  • Chans att vinna upp till 10 000 000 kr i ett snurr
  • Begränsningar

  • Även om Nitropolis 2 funkar på mobil så är det bäst på stor skärm
  • Musik & spelljud får godkänt men blir lite ”klonkigt” efter ett tag
  • Det går inte att snabbstoppa hjulen

Vår samlade uppfattning

Nitropolis 2 tar över facklan på ett bra sätt och med de extra funktioner som tillkommit gör att vi får en extra dimension på spelglädjen. Extra bra är det överliggande hjulet med chans på uppgraderingar- Även free spins-funktionen får tummen upp.

FAQ

Hur många vinstlinjer kan man få som mest?

Nitropolis 2 slot kan ge upp till 191 102 976 sätt att vinna. Det sker oerhört sällan men att se sexsiffriga tal är inte ovanligt.

Vilken symbol i Nitropolis 2 är värd mest?

Den vildsinta Sergeant Nitro Wolf är den symbol som ger de största vinsterna. Många vargar tillsammans med många vinstlinjer är lika med klirr i kassan.

Finns det någon jackpott i Nitropolis 2?

Nej det gör det inte. Men med chans på över 100 miljoner vinstlinjer och upp till 10 miljoner kronor i maxvinst är det inget större problem.