Wild Toro slot online från ELK Studios

Slot Details

Programvara
ELK
Upplägg
5-4
RTP
96.4%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2016
Spellinjer
178
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
x2250
Wild-symbol
Min. insats
1
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Corrida
Max. insats
100
Bonusspel
Multiplikator

Här kan du spela Wild Toro

Wild Toro slotmaskinerI en liten by någonstans på den spanska landsbygden får vi i Wild Toro slot från ELK Studios en 5x4 slot med flera fina funktioner. Vinstsymboler består av tre mynt: koppar, silver och guldmynt. Du stöter även på en solfjäder, en apelsin med en dolk igenom sig, samt en röd ros.

Temat är taget från tjurfäktningens värld, men med en lite twist. Här är det tjuren som jagar matadoren över spelplanen och ger honom vad han tål!

Wild Toro slot har 178 vinstlinjer och 12 olika insatsnivåer för varje valuta. Minsta möjliga satsning är 2 kr och det går att spela med 1 000 kr som mest. RTP ligger på 96,4% och högsta möjliga vinst är 225 000 mynt.

Bonusfunktioner

Respins med walking wilds, vanliga wilds och en tjur som krossar allt i sin väg i sin jakt på matadoren är de bonusfunktioner som bjuds.

Symboler

Wild-symbolen består av orden “Wild Toro” och den ersätter alla andra symboler utom matadoren och tjuren. Matadoren visas enbart på hjul 2, 3 och 4 tjuren, medan Toro själv enbart visas på hjul 5. Dyker tjuren upp samtidigt som matadorer, då händer det grejer!

Bonusfunktioner & free spins

I bonusfunktionen ”Toro Goes Wild” attackerar tjuren alla matadorer han ser. Först anfaller han vertikalt och sedan horisontellt och lämnar ett spår bakom sig med wilds. Han blir sedan en walking wild som rör sig från höger till vänster, från den position han stannade i när attacken mot matadorerna är över.

Tre matadorer innebär också en funktion. ”Matador Respin Challenge” där matadorerna blir sticky wilds och ett respin aktiveras. En ny matador betyder ett extra respin!

Wild Toro slot hiss & diss

Vi lyfter det vi tycker är bra, och det vi tycker är mindre bra.

  • Fördelar

  • Bra grafik och spelljud som matchar temat
  • En slot som är enkel att förstå
  • Kul med en tjur som krossar matadoren
  • Man kan vinna på flera vinstlinjer samtidigt
  • Begränsningar

  • Hjulen snurrar lite för långsamt
  • Myntvinster gör att man inte direkt kan se hur mycket man vann
  • Inga free spins i Wild Toro

Vår samlade uppfattning

En bra slot som bjuder på fin underhållning. Vi hade gärna sett en funktion med Wild Toro free spins, men respins och en vild tjur som blir en walking wild funkar också. Detta är en slot vi kan rekommendera med ett tema som låter tjuren få övertaget mot matadoren.

FAQ

Är Wild Toro slot möjligt att spela gratis?

Om du väljer att spela demoversionen är det utan kostnad. Det går då inte att vinna några riktiga pengar.

Finns det någon jackpott i Wild Toro?

Nej det gör det inte. Maxvinsten är på 225 000 mynt vilket blir drygt 2 miljoner, men sannolikheten att vinna den summan är låg.

Hur hög RTP har Wild Toro?

Wild Toro är en högvolatil slot med en RTP på 96,4%. Det är en normal nivå och många slots på nätet ligger på ungefär samma nivå.