Jack and the Beanstalk: spelautomat online från NetEnt

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
96.3%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2013
Spellinjer
20
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
x1500
Wild-symbol
Min. insats
1
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Tecknade serier, Sagor
Max. insats
1000
Bonusspel
Multiplikator

Var du kan spela Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk: spelautomat online från NetEntSagoinspirerade Jack and the Beanstalk från NetEnt bjuder på ett fantasifullt spel med fina 3D-animationer och spännande wilds som gömmer säckar fulla med free spins. Läs mer om ett av de hetaste spelen på nätet just nu!

Jack and the Beanstalk är en 5x3 hjulsslot som inspirerats av den klassiska folksagan med samma namn. Du kan satsa minst 1 SEK och max 1,000 SEK per runda. Maxvinsten i spelet är 1500x din insats. RTP:n är 96,3%, vilket är helt okej. Jack and the Beanstalk har också anpassats för mobilt spel.

Bonusfunktioner

Det finns inget sedvanligt bonusspel i Jack and the Beanstalk. Däremot kan du samla nycklar som låser upp free spins rundor.

Spelsymboler

Bara grafiken är anledning nog att testa Jack and the Beanstalk minst en gång. Symbolerna är som plockade ur en Disney-film med tvåhövdade jättar, magiska getter och säckar fyllda med gnistrande guldmynt. Wildsymbolerna ersätter alla andra symboler förutom scattern (en skattkista) och guldnycklarna.

Bonusrundor & free spins

I Jack and the Beanstalk kan du vinna massor med gratissnurr med hjälp av wilds. Förutom vanliga wildsymboler så finns det också walking wilds som flyttar sig mellan snurr för att hjälpa dig vinna ännu fler free spins. Scattern kan ge dig upp till 10 free spins om du landar tre stycken på rad.

Ett annat spännande inslag i det här spelet är guldnycklarna. Dessa dyker endast upp på det femte hjulet. Samla på dig tillräckligt många så kan du låsa upp nya wild funktioner som leder till ännu fler gratissnurr och 3x multiplikatorer!

Jack and the Beanstalk fördelar och nackdelar

Jack and the Beanstalk är ett högvolatilt spel. Det kan alltså ta en stund innan du landar en vinst men när det väl händer så blir belöningen extra stor.

  • Fördelar

  • Snygg grafik
  • En inlevelserik spelupplevelse
  • Väldigt många free spins
  • Anpassad för mobilt spel
  • Begränsningar

  • Inga jackpottar
  • Inget bonusspel

Sammanfattning

Jack and the Beanstalk är bland det närmaste man kan komma till ett videospel med sagotema, fast i form av en spelautomat. Med 3D-animationer och walking wilds som ger dig ännu mer spel för pengarna så är det här en slot för alla äventyrslystna spelare med ett barnsligt sinne.

Vanliga frågor och svar

Hur får man free spins i Jack and the Beanstalk?

Håll utkik efter wildsymbolerna och guldnycklarna i basspelet.

Vad har Jack and the Beanstalk för RTP?

Spelet har en RTP på 96,03%.

Går det att spela Jack and the Beanstalk i mobilen?

Ja, spelet är anpassat för både Android och iPhone.