Dominic Andreasson

Dominic Andreasson

Webbplatschef

  • Ålder: 36
  • Adress: Östantorp Vinö 73 360 51 Hovmantorp, Sverige

Om mig

Jag har jobbat som Site Manager i över 10 års tid med gaming sites och online poker sites. Under dessa år har jag rest väldigt mycket och intervjuat många av de största spelarna inom online poker. Detta har gett mig en annorlunda insikt i pokervärlden speciellt och spelvärlden generellt som är få skribenter förunnat.

Min mångåriga erfarenhet som Site Manager tillsammans med min kunskap om hur just spelarna upplever både spelandet, hemifrån datorn, och ute på både stora och små turneringar är ganska unik. Det är detta som gör mina artiklar speciella och sticker ut i jämförelse. Jag har genom åren lärt mig, genom mina misstag och  succeer, hur en riktigt bra artikel, gästpost eller recension ska se ut för att få uppmärksamhet.

Att ta detta ett steg vidare och vidga mina vyer utanför mitt yrke som site manager är något jag ser väldigt mycket fram emot. Spelvärlden är nu en naturlig del av min vardag och jag kan inte tänka mig en mer spännande bransch att arbeta inom.

De ständiga förbättringarna i regleringar och skyddande av spelare i farozonen ser jag mycket positivt på. Det är ju meningen att det ska vara roligt att spela online och det ska givetvis vara på trygga och seriösa sidor man signar upp på. Det har hänt så otroligt mycket positivt inom online gaming sedan jag startade min karriär. Jag vill gärna hjälpa till att sprida denna kunskap.

Senaste recensioner från Dominic