decoration

Bäst Halloween Slots 2023

Nu börjar årets Halloween närma sig, och vad är en bättre uppladdning än lite slots. På marknaden idag hittar vi flera slots med halloween tema som är av riktig dunderkvalitet. De allra flesta spelstudios, såsom NetEnt och Play’n GO, har idag hoppat på tåget. Uppenbarligen finns det en stor efterfrågan på just hemsökta halloween slots och spelproducenterna är inte sena på att leverera. I den här texten kommer vi först gå igenom vad ett halloween slotspel faktiskt är för något, men också främst hur du hittar de absolut bästa och allt annat du kan tänkas undra.

Vad är Halloween Slots?

Varför ska man spela Halloween slots?

Den största och första frågan – vad exakt är halloween slots? Svaret på den frågan är inte konstigare än att det är mer eller mindre helt vanliga slots som är av det mörkare och läskigare slaget. Det kan handla om zombies, spöken eller vad som helst man kan tycka är läskigt. Generellt så håller dessa halloween skräckinjagande slots ett väldigt dovt och mörkt färgschema. Grafiken är den största delen i att faktiskt lyckas bygga upp den där spänningskänslan man är ute efter. Sedan spelar också musiken och resten av ljudet en väldigt stor roll. Man kan förvänta sig kuslig musik och även en hel del ljudeffekter så att man verkligen hoppar till.

Varför ska man spela Halloween slots?

En stor anledning till att många väljer att spela en halloween slot är just för att högtiden börjar närma sig och man vill bygga upp en stämning. Slots är redan ett väldigt spänningsfyllt sätt att spendera sin tid på. Lägger man då till spänningsmomentet läskiga slots innebär så blir det en spänning man har svårt att hitta på annat håll. Den som väljer att spela bäst halloween slots kommer inte att ångra sig.

Vi förstår att alla inte har anammat den amerikanska högtiden till fullo. Detta behöver dock inte innebära att du inte kommer njuta av spelen. Tvärtom, snarare. För alla som gillar läskiga och spännande saker i övrigt så passar hemsökta halloween slots perfekt även för er.

Bäst Halloween Slots 2023

Nu har vi kommit till det absolut viktigaste av allt. Som vi nämnde inledningsvis så finns det idag en enorm mängd olika slots med detta tema och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Man vill inte heller lägga sin dyrbara tid på att leta igenom de mindre bra slot som finns där ute. Här kommer vi att lista de som vi anser vara de absolut bästa halloween spelautomater som finns.

Vikings Go To Hell

Bäst Halloween Slots 2023 ᐉ Cvasino.SE video preview

Vikingar och Halloween var kanske inte en kombo ni såg komma. Men, här har vi ett spel där Yggdrasil verkligen lyckats kombinera två väldigt olika teman till något väldigt bra: Vikings Go to Hell. Precis som dina andra favorit vikingaslots så cirkulerar spelet kring just vikingar. Tvisten som finns här är dock att de nu är i helvetet och får kämpa mot allt vad det innebär. Grafiken är av en kvalitet som fortfarande är ovanlig i slotsvärlden. Den är väldigt detaljerad och inte alls så plastig som många andra slots kan se ut. Detta gör att spelet är lätt att leva sig in i, vilket i sin tur leder till att spelet blir ännu läskigare.

När det kommer till speldetaljer så kan vi meddela att spelet har fem hjul, fyra rader, och 25 vinstlinjer. Något som också är värt att lyfta är att det finns potential till riktigt stora vinster. Den största vinsten man kan vinna är hela sju miljoner svenska kronor. Värt ett försök, säger vi.

Leprechaun Goes to Hell

Bäst Halloween Slots 2023 ᐉ Cvasino.SE video preview

Leprechaun Goes to Hell: Leprechauns, alltså de irländska pysslingarna, är kanske inte det första man tänker när man tänker halloween. I denna Play’n GO succé får vi följa med pysslingen ner till helvetet och allt vad det innebär. Eld och mörker är bara förnamnet. Under grundspelet har denna slot tre rader, fem hjul, och 25 vinstlinjer. Detta förändras när du hamnar i spelets bonusläge, Helvetesrundan. Förutom ett grymt bonusläge så finns det också två olika typer av free spins du kan komma åt. Och, det är väl inget man tackar nej till? Vi håller tummarna och hoppas att du når helvetesrundan. Det är där du kan vinna spelets jackpot och de riktigt stora vinsterna.

Dark King: Forbidden Riches

Dark King: Forbidden Riches Slot

För den som jagar en slot som är läskig på riktigt så rekommenderar vi verkligen Dark King: Forbidden Riches. Spelet är producerat av NetEnt och har ett väldigt mörkt och spöklikt tema. Spelet i sig är ganska lätt att förstå och har endast tre rader och fem hjul. Dessutom har det bara 20 spellinjer. Något som gör att det passar de allra flesta är också att det finns ett stort insatsspann. Du kan välja mellan allt från 0 och 4000 SEK.

Tack vare att man inte behöver spela för riktiga pengar om man inte vill så är Dark King: Forbidden Riches ett grymt alternativ för den som letar efter gratis halloween slots. Då får du känna på spänningen utan att känna att du spenderar några pengar. Vem vet, efter ett tag kanske du känner dig redo.

Vampires

Bäst Halloween Slots 2023 ᐉ Cvasino.SE video preview

En av de bästa halloween slots för den som vill spela på mobilen är Vampires. Självklart fungerar det även på dator men det är som mobilspel det verkligen har lyckats urskilja sig från sina konkurrenter. Precis som namnet föreslår är detta en klassisk slot med vampyrtema. Temat präglas av, förutom vampyrerna själva, totalt mörker. Spelet släpptes 2016 men har en grafik som föreslår att det skulle vara ännu äldre. Låt er inte luras av detta. Trots sin något begränsade grafik är det en riktig toppenslot för de som söker halloween slots som kommer att skrämma dig.

Spelet är producerat av Amatic och det märker man direkt vid uppstart. Den redan nämnda grafiken bara skriker Amatic. Dessutom är spelet ett av få “vanliga” slots på listan. Spelet har fem hjul, tre rader, och 50 vinstlinjer. Vampires har inte heller särskilt avancerade bonussystem utan nöjer sig med lite free spins. Med andra ord kan du förvänta dig en simplare spelupplevelse än på mer moderna video slots. Som sagt, underskatta inte det simpla.

100 Zombies

100 Zombies Slot

Även här hittar vi en slot där namnet direkt avslöjar vad man kan förvänta sig. 100 Zombies är, just det, en zombieslot. Precis som alla andra redan nämnda spelautomater med halloween tema kan du förvänta dig en riktigt skräckinjagande spelupplevelse. Spelet saknar bonusrundor och har istället lagt fokus just på att det ska vara så läskigt och obehagligt som möjligt. Det finns fem hjul och fyra rader som alla fylls av zombies och andra läskiga symboler. Dessutom är det inte bara 100 zombies det är frågan om. Spelet har också 100 vinstlinjer. Avsaknaden av bonussystem och jackpottar innebär i detta fall istället stora chanser till free spins. En funktion som många av oss uppskattar är att man kan återaktivera free spins.

Immortal Romance

Immortal Romance Slot

Immortal Romance är även det en slot med vampyrtema. Spelet släpptes redan 2011 och har med andra ord några år på nacken. Låt dig dock inte luras av detta. Immortal Romance är en slot med otroligt bra grafik för sin tid och fortsätter vara en favorit bland svenska spelare hela 11 år efter sin release. Bara det visar på vilket kvalitetsspel det är vi har att göra med. Även fast spelet i sig inte nämner Twiliighttriologin så är det många som menar på att spelet är tydligt inspirerat av serien. Vilket inte vore så konstigt då denna spelproducent är kända för just sina TV- och filmadaptioner. Med spelets 243 vinstlinjer har du chans till en maxvinst på över 7 200 000 svenska kronor. Insatsspannet är stort och sträcker sig från 0 - 600 SEK. Perfekt även för dig som vill spela halloween gratis slots också. Testa på det, om du vågar!

Anna van Helsing Monster Huntress

Bäst Halloween Slots 2023 ᐉ Cvasino.SE video preview

Här har vi ett till spel för dig som drömmer om ett möte med vampyrer och andra monster. Anna van Helsing Monster Huntress är definitionen av vad halloween läskiga slots är. Van Helsing är en mytomspunnen figur som här får en ny skepnad. Tillsammans får du och Anna kämpa mot alla dessa monster som utgör spelets tema. Både grafiken och ljudeffekterna är välutvecklade och ger oss en riktigt spännande och obehaglig upplevelse. Denna slot har en medelhög volatilitet, tre hjul, fem rader och 25 vinstlinjer. Spelets gameplay är dessutom lätt att förstå sig på då det inte har några galna bonusvarianter.

Spelläget du vill komma åt är Dracula's Banishment där du kan vinna upp till 1500x din insats. För att komma åt denna bonusfunktion krävs det, som så ofta, att du får tre Wilds i rad. Kanske är det du som lyckas stoppa Dracula och plocka hem storvinsten?

Dark Vortex

Bäst Halloween Slots 2023 ᐉ Cvasino.SE video preview

Dark Vortex är i våra ögon precis det man hoppas på när man tänker på halloween spelautomater. Spelet är mörkt, obehagligt, och ger möjlighet till vinster så stora som 7000x. Vad mer kan man egentligen begära? Spelets spelsymboler är av alla möjliga olika slag, från obehagliga karaktärer till böcker. Även detta spel har tre rader och fem hjul. Till skillnad från många av de andra spel på denna lista har dock Dark Vortex ett stort antal vinstlinjer på hela 3125. En otroligt stor vinstpotential och spelet är definitivt en av de bästa halloween spelautomaterna som finns.

Den funktion som gör Dark Vortex till den succé det har utvecklats till att bli är den de kallar Vortex Reels. För att komma åt denna funktion så krävs det att du under spelets gång får två Vortex-symboler som hamnar i anslutning till varandra. Du transporteras då in i ett annat spelläge där spelet får två ytterligare hjul och du får till en början tre free spins. Sedan kan du under detta spelläge komma åt resterande av alla spelets bonusfunktioner. Ge det ett försök själv. Om du vågar.

Typer av Halloween Slots

Som ni märkte av våra rekommendationer så finns det en rad olika typer av halloween slots. Uppdelningen man brukar göra är oftast att man delar upp spelen utifrån teman, och främst då efter vilka typer av monster som är spelets huvudpersoner. Här nedan kommer ni hitta de vanligaste typerna av halloween slots, samt några rekommendationer för varje speltyp. Häng med!

Zombieslots

Den kanske mest populära genren både inom spel och film under de senaste åren är Zombies. Av någon anledning så verkar det som att hela världen fått ett intresse av fenomenet och vill hitta det på alla platser de bara kan. Speciellt nu när Halloween börjar närma sig. För att verkligen kunna fånga känslan är vi många som valt att vända oss mot just slots. Och, det gör ingen besviken. Vill du ha några specifika slots kan du dels läsa igenom vår lista ovan, men för att göra det ännu enklare för er har vi några ytterligare tips här.

Zombieslots - Wild Walker

 • Wild Walker – Pragmatic Play har gjort det igen. På Wild Walker får du allt du kan förvänta dig av en Zombieslot idag. Bra grafik, läskig musik, och ett gameplay där du kan vinna upp till 4900x. Spelet är rikt på free spins och har ett free spins-läge där du kan klättra upp åtta nivåer. Kul och läskigt på samma gång!
 • Zombies – Vad det här spelet handlar om behöver egentligen ingen vidare förklaring. I denna NetEnt-succé får vi kämpa mot de levande döda i en miljö som även den är väldigt välutvecklad. De har uppenbart lagt ner mycket tid på att animera spelet, vilket leder till en trovärdigare och obehagligare upplevelse. Det som gör spelet till ett sådant dunderspel är, förutom temat, alla bonusfunktioner. Wilds, multipliers, bonuslägen, du hittar allt! Ett perfekt val för dig som vill ha halloween spelautomater 2023.

Spökslots

Spöken är förvisso ett brett begrepp som involverar en mängd olika typer, men ett spöke är ändå alltid ett spöke. Att dessa har funnits med oss människor i årtusenden säger tillräckligt, och detta mytomspunna kommer nog aldrig falla i glömska. Här nedan hittar du några tips på bra spökslots för den som inte vet var den ska börja.

Zombieslots - Pirate’s Plenty

 • Ghost Glyph – Ghost Glyph släpptes specifikt inför Halloween och blev direkt en succé. Spelet är producerat av Quickspin och är inte som man till en början kan tro en uppföljare på Golden Glyph. Spelet utspelar sig på en hemsökt herrgård där du dras in i de allra mörkaste rummen. Denna 7x7 slot är rik på bonusfunktioner och är därför ett utmärkt val för dig som vill ha något utöver det vanliga.
 • Pirate’s Plenty – Hoppa på Red Tiger’s skrämmande piratskepp och följ med mot de stora vinsterna. Här kan du vinna upp till 5000x din insats genom spelets alla bonusfunktioner. Massor av free spins, Wilds, och mycket annat hittar du i spelets bonusfunktion Ocean Spins. Piratskeppet är en perfekt mix av läskig och spännande.

Varulvsslots

Denna mytologiska varelse har i generationer skrämt upp både barn och vuxna. Många av spelproducenterna var därför inte sena med att plocka med dem även till spelvärlden. Som ni såg så har vi redan nämnt några slots med detta tema, och egentligen skulle vi kunna fortsätta i all evighet. Idag finns det på grund av den stora efterfrågan ett otroligt stort antal varulvsslots att välja mellan. Det kan vara svårt att välja, så här får ni några ytterligare tips.

Curse of the Werewolf slot logo

 • Curse of the Werewolf – Tyvärr kan man inte ta sig från den förbannelse man utsatts för under detta spel och det är precis det som gör den så läskig. Du är fast som varulv och det enda du kan göra är att välja monstrets sida och gå in för att döda allmänheten. Pragmatic Play har för att göra spelupplevelsen ännu bättre lagt till en hel del mystiska symboler, free spins och annat. Att spelets maxvinst är på 40 000x gör det dessutom till ett av de halloween slots där du kan vinna absolut störst.
 • Wolf Hunters – Till skillnad från Curse of the Werewolf får du här istället kämpa mot varulvarna. Du slipper vara på deras sida och ditt mål är att rädda allmänheten från något liknande det som händer i Curse of the Werewolf. Om du letar efter en läskig slot där du slipper vara på de ondas sida är detta en perfekt slot för dig.

Vampyrslots

Sist men inte minst måste vi också nämna vampyrslots. Precis som zombies så har vampyrer varit ett fenomen som funnits med och varit populärt inom allt som har med skräck att göra under många år. Var du än vänder dig på den globala kulturmarknaden kommer du att hitta vampyrer. Slots är förstås inget undantag. Dessa blodsugande varelser är huvudkaraktärerna i flera av de slots vi redan nämnt i denna artikel och här kommer ytterligare en rekommendation av en spelserie ni bara måste testa.

Zombieslots - Blood Suckers

 • Blood Suckers – Blood Suckers är baserat på tv-serien med samma namn och har varit en konstant toppslot inför Halloween varje år. Spelet har en mängd bonusfunktioner så som klassiska free spins och multipliers. Utöver det så har det också en riktigt grym bonusrunda där du för att vinna riktigt stort måste klara av att trycka en påle genom vampyrens hjärt. Inget för den känsliga spelaren, med andra ord.
 • Blood Suckers 2 – Många av de mest ikoniska spelen har en uppföljare och denna NetEnt-klassiker är inget undantag. Spelupplevelsen i sig är väldigt lik sin föregångare och temat är mer eller mindre identiskt. Det som skiljer dem åt är att det uppföljaren har ännu fler bonusfunktioner. Dessutom har den en högre volatilitet, vilket innebär potential till större vinster.

Bäst Halloween Slot Spelstudios

Bäst Halloween Slot Spelstudios

Som vi redan nämnt ett flertal tillfällen så är halloween slots ett väldigt utbrett fenomen vid det här laget. Det har lett till att den absoluta majoriteten av stora spelproducenter åtminstone varit där och nosat. Dock så finns det såklart de som gör det bättre och sämre än andra. Därför hittar ni en lista här nedan på de spelstudios vi anser producera de bästa, läskigaste, och mest välproducerade halloween-spelen.

 • NetEnt
 • Quickspin
 • Games Global
 • Play’n GO
 • Yggdrasil
 • Pragmatic Play
 • Thunderkick
 • Barcrest
 • Elk Studios
 • Red Tiger

Spela Halloween Slots året om!

Många väljer att testa på och testa denna genre av slots under just den tiden på året då halloween inträffar. Detta är förstås helt rimligt, men det många glömmer är att dessa slots är tillgängliga året om. Vill man ha något läskigt kan man alltid vända sig till dessa, oavsett årstid.

De allra flesta av de spel vi listat är dessutom tillgängliga på mobilen. Så oavsett om du är på jobbet, på resa, eller sitter hemma i din lägenhet kan du få en riktigt läskig upplevelse. Ibland behöver man den där lilla extra spänningen i vardagen.

Förteckning över Sverige Online Kasino

Casinon Fördelar Bonus Hämta
jalla-casino-60x60s Jalla Casino
 • Ett snabba och lätta casinot
 • Snabba uttag
 • Allt som behövs är BankID appen
Välkomstbonus: 200 gratissnurr

Spela Gå till Jalla Casino 18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se spelpaus.se | Läs fullständiga regler och villkor här

betsson-60x60s Betsson Casino
 • Stort utbud av mjukvaruleverantörer
 • Över 1000 spel att spela
 • Mobilvänlig
 • 24/7 livechatsupport
Exklusiv bonus: 100 SEK

Spela Gå till Betsson Casino 18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se spelpaus.se | Läs fullständiga regler och villkor här

bethard-re-new-60x60s Bethard Casino
 • Pålitlig sedan 2014
 • Mobil och surfplatte – kompatibel
 • Grym kundservice belönats med pris 2017
Välkomstbonus: 2000 SEK + 250 GratissNurr

Spela Gå till Bethard Casino 18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se spelpaus.se | Läs fullständiga regler och villkor här

Dominic Andreasson

Skribent: Dominic Andreasson
 • 29 artiklar

Jag älskar att resa och kan genom mitt yrke resa världen runt för att deltaga i pokerturneringar. Även privat reser jag så mycket som jag kan.

Att upptäcka nya länder och kulturer är min passion och jag är otroligt lyckligt lottad som kan göra det jag älskar.

Relaterade artiklar

Please turn your device for the best gameplay
Genom att använda denna webbplats godkänner du vår användning av cookies för att förbättra dess prestanda och förbättra din användarupplevelse. Mer information finns på vår policysida för cookies.