Gonzo’s Quest online slot från NetEnt

Software
Layout
5-3
RTP
95.9%
Jackpot Spel
Utgivningsdatum
2013
Slot linjer
20
Volatilitet
Teknologi
JS, HTML5
Slot rullar
5
Max. insats
3750
Min. insättning
0.2
Free spins
Staplade Symbol
Typer av slots
Slots Tema
Forntida civilisationer, historiska
Max. insättning
50
Bonusspel
Multiplikator

Spela Gonzo’s Quest här

Bonusfunktioner

Spelet bjuder på mycket extra spänning i form av Wilds som kan hjälpa dig med olika vinstkombinationer. Du får även chans till bonusrundor med free spins samt en multiplikator på x15 din insats. Det finns ingen jackpott men med hjälp av multiplikatorn kan du fortfarande vinna stora vinster om du har turen med dig.

Spelsymboler

I Gonzo's Quest träffar du på symboler som är placerade på stenblock. Dessa symboler föreställer gudar och har olika färger. Symbolerna är värda olika mycket men de symbolerna som är de viktigaste är Wild och scattern. Wild symbolen är ett frågetecken i guld och den kan ersätta andra symboler. Scattern som kallas free fall och den föreställer en guds huvud i guldfärg.

Bonusrundor och free spins

Den guldiga symbolen kan aktivera funktionen Free fall, vilket innebär free spins. För att denna ska aktiveras måste tre eller flera av symbolerna hamna på samma vinstlinje. Lyckas du med detta aktiveras 10 stycken free spins. Ytterligare free spins kan aktiveras genom att free falls symboler hamnar på en vinstlinje.

Gonzo’s Quest fördelar och nackdelar

Det finns inte mycket att klaga på det enda som kanske skulle kunna vara ett litet minus är att det inte finns någon jackpott i spelet.

  • plus icon
    • Multiplikator upp till x15
    • Snygg grafik med roliga spelfunktioner
  • minus icon
    • Ingen jackpott

Sammanfattning

Gonzo’s Quest är en klassiker som fortfarande går varmt. Häng med på äventyret och hitta skatten. Detta är en välgjord slot som bjuder på mycket spänning och upplevelser. Vinsten kan bli större med hjälp av multiplikator eller free spins.

FAQ

? Vad ligger Return To Player (RTP) på i Gonzo’s Quest?

Return to player ligger på 95,97 %.

? Kan jag vinna riktiga kontantpriser i Gonzo’s Quest?

Satsar du riktiga pengar kan du även vinna riktiga pengar.

? Har Gonzo’s Quest någon jackpott?

Det finns ingen jackpott knuten till detta spel.