Hot Shots: spelautomat online från iSoftBet

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
97.1%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2018
Spellinjer
243
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
x1500
Wild-symbol
Min. insats
0.25
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Sport
Max. insats
125
Bonusspel
Multiplikator

Var du kan spela Hot Shots

Spelautomaten Hot ShotsSpelautomaten Hot Shots tillhör den lilla skaran Megaways™ slots som iSoftBet lanserat på den digitala spelmarknaden. Här har vi ett klassiskt upplägg med fem hjul, tre rader och 243 vinstlinjer. Hjulen snurrar mot bakgrund av en fotbollsplan i en skogsglänta där man kan höra skriken från tusentals euforiska supporters.

Hot Shots har en RTP på 97.15 %, vilket är förhållandevis högt. Volatiliteten är medelhög och i kombination med spelets RTP finns det goda chanser att kamma hem en och annan vinst. Maxvinsten i grundspelet är 2500 mynt. Minsta satsningsvärdet är 2,50 SEK och du kan max satsa 2500 SEK per snurr. Hot Shots har anpassats för mobilt spel och kan spelas på både iOS och Android enheter.

Bonusfunktioner

Spelsymboler

I denna sportinspirerade spelautomat får du bilda fotbollslag med skogens djur. Björnen är högvärdesymbol och av någon anledning har han en banjo med sig till matchen. Bland de övriga lagkamraterna finns en tjur med solfjäder, ett lejon med trumma och en hund med en kopp rykande hett kaffe i näven.

Bonussymbolerna i Hot Shots är fotbollen som är wild och ersätter alla andra symboler förutom då scattern som aktiverar free spins. Skulle du snurra fram en fotboll på hjul 3, 4 eller 5 så förvandlas den till en expanderande wild, något som ökar dina vinstchanser ett snäpp.

Bonusrundor & free spins

Det finns inget fristående bonusspel i Hot Shots utan här är det free spins som gäller! Du måste landa minst tre scattersymboler för att låsa upp free spins. Så här ser utdelningstabellen ut:

  • 5 scatters: 20 free spins + 10x din totala insats
  • 4 scatters: 15 free spins + 6x din totala insats
  • 3 scatters: 10 free spins + 4x din totala insats

Men detta är inte allt. I freespinläget så multipliceras alla potentiella vinster med x3!

Hot Shots fördelar och nackdelar

  • Fördelar

  • Free spins
  • Multiplikatorer
  • Mobilanpassat spel
  • Begränsningar

  • Ingen jackpott
  • Inget bonusspel

Sammanfattning

Med Hot Shots så har iSoftBet skapat en lättspelad slot som kanske i första hand tilltalar sportintresserade lirare. Utseendemässigt är det ett underhållande spel som bjuder på roliga animationer. Höjdpunkten är freespinläget som ger bra möjligheter till vinst tack vare multiplikatorer och generösa utdelningar. Uppskattar du en väldesignad spelautomat med mycket gratissnurr kommer den här säkert att falla dig i smaken.

Vanliga frågor och svar

Finns det någon jackpott i Hot Shots?

Nej, tyvärr så finns det ingen jackpott i det här spelet.

Vilken RTP har Hot Shots?

Hot Shots har en förhållandevis hög RTP på 97,15 %.

Hur får man free spins i Hot Shots?

Landa minst tre scatters i grundspelet så aktiveras free spins och multiplikatorer.