Esqueleto Explosivo 2: spelautomat online från Thunderkick

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
96.3%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2020
Spellinjer
99
Volatilitet
Hög
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
x5000
Wild-symbol
Min. insats
0.1
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Högtider
Max. insats
100
Bonusspel
Multiplikator

Var du kan spela Esqueleto Explosivo 2

Spelautomaten Esqueleto Explosivo 2Spelautomaten Esqueleto Explosivo 2 har ett upplägg på 5 hjul, 3 rader och 99 vinstlinjer. Har du tidigare spelat Esqueleto Explosivo kommer spelmekaniken att kännas väldigt bekant. Det är faktiskt inte så mycket som har förändrats. Utseendemässigt håller uppföljaren samma fantastiska kvalitet. Du sveps bort till en bakgård i en mexikansk by där befolkningen gör sig redo för att fira Dia de Muertos eller Day of the Dead som kan liknas vid vår egen allhelgonadag. Vid varje nytt snurr trillar dödskallar ner på de huvudlösa Mariachi-musikerna till ljudet av fyrverkerier, glad musik och skällande byrackor. Varje gång du får en vinnande kombination sprängs skallarna bort och nya trillar ner för att skapa ännu flera vinstkombinationer. Fantastiskt kul att se!

Esqueleto Explosivo 2 har en RTP på 96,3 % vilket är hyfsat bra. Maxvinsten i spelet är 5000x insatsen. Minsta satsningsvärdet är 1 SEK och du kan max satsa 1000 SEK per snurr, så det här är ett spel med en bred satsningsradie. Spelar du hellre i mobilen funkar det hur bra som helst eftersom Esqueleto Explosivo 2 är mobilanpassad för både Android enheter och iOS system.

Bonusfunktioner

Spelsymboler

Inte helt otippat består spelsymbolerna i Esqueleto Explosivo 2 av färgglada dödskallar med rosor, juveler och en och annan mustasch. Det finns självklart också en Explosivo Wild symbol som spränger intilliggande symboler (minst 3 och max 8) för att göra plats åt nya symboler (och förhoppningsvis nya vinstkombinationer). Wildsymbolen ersätter alla andra symboler förutom scattern.

Samtidigt finns det multiplikatorer längst ner i spelfältet som svävar likt spöken. Multiplikatorerna går från x2 till x64 beroende på vilka vinstkombinationer som du lyckas snurra fram. Spelets scatter är en juvelprydd wind-up dödsskalle. Minst tre aktiverar free spins som är spelets enda bonusläge.

Bonusrundor & free spins

Lyckas du snurra fram minst två scattersymboler i free spins belönas du med ännu flera gratissnurr och ökande multiplikatorer. Du kan också samla wilds i bonusläget. Tre stycken ger 1 extra free spin.

Esqueleto Explosivo 2 fördelar och nackdelar

  • Fördelar

  • Free spins
  • Multiplikatorer
  • Mobilanpassat spel
  • Härlig grafik och musik
  • Begränsningar

  • Ingen jackpott
  • Inget bonusspel

Sammanfattning

Esqueleto Explosivo 2 är ett väldesignat och väldigt roligt spel utan några större överraskningar. Bonusspelet består av free spins med multiplikatorer som ökar dina vinster, men utöver detta bjuder inte spelet på något utöver det vanliga. Uppskattar du ett roligt spel med underhållande grafik och mycket free spins är det här något som du absolut måste testa. Letar du efter en innovativ spelupplevelse får du nog leta vidare.

Vanliga frågor och svar

Finns det någon jackpott i Esqueleto Explosivo 2?

Tyvärr så finns det ingen jackpott i det här spelet.

Vilken RTP har Esqueleto Explosivo 2?

Spelet har en RTP på 96,3 %.

Hur får man free spins i Esqueleto Explosivo 2?

Minst tre scattersymboler i grundspelet aktiverar free spins.