Barber Shop: spelautomat online från Thunderkick

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
97.0%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2014
Spellinjer
25
Volatilitet
Hög
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
295000
Wild-symbol
Min. insats
0.1
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Tecknade serier
Max. insats
100
Bonusspel
Multiplikator

Var du kan spela Barber Shop

Spelautomaten Barber ShopBarber Shop är en klassisk videoslot med fem hjul, tre rader och 40 fasta vinstlinjer. Inga överraskningar här med andra ord. Utseendemässigt är detta ett enkelt spel med kul grafik som påminner om barnens memoryspel. Det lättsamma soundtracket gör sitt för att skapa en glad och avslappnad spelmiljö.

Denna medelvolatila spelautomaten har en RTP på 97 %. Minsta insatsbeloppet är 1 SEK och du kan max satsa 1000 SEK per snurr. Det finns även en mobilanpassad version som går att öppna i smarttelefoner, surfplattor och andra bärbara enheter.

Bonusfunktioner Spelsymboler

I Barber Shop kan du glömma allt vad kortsvitsymboler heter. Här har man valt att satsa på unika symboler i form av salongbesökare med häftiga frisyrer, fluffiga skägg och vaxade mustascher a la Hercule Poirot. Högvärdesymbolen bland dessa är en blond herre med extra knorrig mustasch som ger 15x din totala insats om du landar fem stycken på en vinstlinje. De lägre symbolerna består av en sax, en rakkniv, en kam och en burk raklödder med tillhörande borste. Den kanske viktigaste symbolen i hela spelet är nog ändå bonussymbolen. Du behöver minst fem stycken för att aktivera bonusläget med 10 free spins. Det finns också en re-spin funktion som aktiveras varje gång du får en vinnande kombination (eller minst tre bonussymboler) i grundspelet. Då belönas du med ett extra snurr och vinstsymbolerna klistras fast för att öka dina vinstmöjligheter.

Bonusrundor & free spins

Fem bonussymboler krävs för att låsa upp free spins. Du börjar med 10 gratissnurr och en x3 multiplikator. Landar du ännu fler bonussymboler under free spins belönas du med två extra gratissnurr. Maxantalet är 30 stycken.

När du har snurrat färdigt alla dina free spins aktiveras ”Inwinity Spin” läget. Det här är en unik Thunderkick funktion som får hjulen att snurra automatiskt tills de snurrat fram en vinst. Freespinläget ger dig alltså garanterat en vinst även om du inte skulle lyckas få någon vinst med dina gratissnurr.

Barber Shop fördelar och nackdelar

  • Fördelar

  • Free spins
  • Respins
  • Multiplikatorer
  • Hög RTP
  • Begränsningar

  • Ingen jackpott
  • Inget bonusspel

Sammanfattning

Hipsterspelare se hit! Barber Shop bjuder på mängder med idéer till nya looks samtidigt som du i teorin kan vinna oändliga mängder free spins. Bonusläget i den här automaten består nämligen av free spins och den unika funktionen Inwinity Spin som belönar spelare med ett extra respin efter varje vinnande kombination. Du får med andra ord mycket spel för pengarna. Lite synd är det att Barber Shop inte har någon jackpott, men med ett skarpt spelarsinne och free spins som driver spelet framåt bjuds det ändå på en hel del vinstmöjligheter.

Vanliga frågor och svar

Finns det någon jackpott i Barber Shop?

Nej, dessvärre så finns det ingen jackpott i det här spelet.

Hur många free spins kan man vinna i Barber Shop?

Du kan max få 30 gratissnurr i spelet.

Vilken RTP har spelet?

Det här spelets RTP är 97 %.