Roo Riches: spelautomat online från iSoftBet

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
97.6%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2020
Spellinjer
10
Volatilitet
Låg
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
x2000
Wild-symbol
Min. insats
0.1
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Djur
Max. insats
10
Bonusspel
Multiplikator

Var du kan spela Roo Riches

Spelautomaten Roo RichesRoo Riches är en enkel och charmig spelautomat från iSoftBet med ett standardmässigt upplägg på fem hjul, tre rader och tio fasta vinstlinjer. Här får du möta flera inhemska djur som lever i Australiens outback, däribland dingos, örnar och krokodiler. Utseendemässigt är det här kanske inte marknadens mest ambitiösa spelautomat men det är förmodligen inte heller tanken. iSoftBet har skapat ett spel som man direkt kommer in i och gärna spelar lite längre tack vare de många gratissnurren.

Spelets RTP är 95,8 % vilket är ganska så standard. Väljer du däremot att spela i Lightning Bet läge stiger spelets RTP till 97,6, vilket är riktigt bra. Maxvinsten i grundspelet är 2000x din totala insats. Minsta möjliga satsning i spelet är 1 SEK och du kan max satsa 1500 SEK per snurr. Spelautomaten är fullt mobilanpassad så du kan aktivera den i både smarttelefon och surfplatta.

Bonusfunktioner

Spelsymboler

I Australiens outback är det inte sällan man får möta krokodiler, dingos, skallerormar och andra skrämmande vilddjur. I Roo Riches behöver du däremot inte oroa dig för att bli biten av en krokodil. Lilla Roo leder dig tryggt genom spelfältet och ser också till att du får högsta möjliga utdelning i grundspelet. Men då gäller det också att landa fem stycken Roo-symboler på en vinstlinje. Det finns även en bonussymbol med en bild av Ayers Rock som delar ut free spins.

Bonusrundor & free spins

I Roo Riches finns det inget bonusspel utan här är det free spins som gäller. För att få free spins måste du landa minst tre bonussymboler på hjulen. Dessa behöver inte nödvändigtvis landa på en vinstlinje.

  • 3 bonussymboler = 5 free spins
  • 4 bonussymboler = 10 free spins
  • 5 bonussymboler = 15 free spins

Om du lyckas aktivera freespinläget dyker det upp en helt ny spelplan med marker (så kallade cash chips) istället för symboler. Vid varje free spin får du utdelning enligt det sammanlagda värdet på cash chip-markerna i spelfältet.

Det finns också något som heter Lightning Bet i Roo Riches. Längst till höger om hjulen hittar du ett extra fält som är Lightning Bet fältet. Klicka på det för att aktivera läget. Varje Lightning Bet snurr kostar 200x ditt myntvärde så det är ingen billig insats vi snackar om. Men det kan vara värt det i alla fall. Du vinner värdet på markerna du snurrar fram och kan också vinna respins samtidigt!

Roo Riches fördelar och nackdelar

  • Fördelar

  • Lightning Bet med respins
  • Free Spins
  • Mobilanpassat spel
  • Begränsningar

  • Ingen jackpott
  • Inget bonusspel

Sammanfattning

I Roo Riches får du jaga belöningar och free spins i Australiens outback, livligare än så blir det inte. Med begränsade funktioner i form av free spins och Lightning Bet-läge är det här ett spel som rastlösa spelare riskerar att snabbt bli trötta på. Däremot bjuder spelet på generösa respins som boostar dina vinstmöjligheter och höjer spelupplevelsen ett snäpp.

Vanliga frågor och svar

Hur får jag free spins i Roo Riches?

Om du landar på minst tre bonussymboler i grundspelet aktiveras 5 free spins.

Vilken RTP har Roo Riches?

Roo Riches har en RTP på 95,8 %.

Finns det någon jackpott?

Nej, tyvärr finns det ingen jackpott i det här spelet.