Buffalo Power Christmas slot online från Playson

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
95.0%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2021
Spellinjer
20
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
1 187x
Wild-symbol
Min. insats
2
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Djur
Max. insats
1 000
Bonusspel
Multiplikator

Här kan du spela Buffalo Power Christmas

Buffalo Power Christmas slot

Playson ger oss Buffalo Power Christmas slot, en spelautomat som kretsar kring vilda djur – och jul! Buffeln, som är spelets centrala figur, har fått buskiga vita ögonbryn och något som liknar ett tomteskägg. Huvudspelet är en 5x3 slot med 20 vinstlinjer där funktioner som staplade wilds, free spins och ett bonusspel med jackpott kan aktiveras. Detta är ett spel skapat just för juletid men finns också i andra varianter.

Minsta möjliga insats i Buffalo Power Christmas slot ligger på 2 kr per spin och som mest går det att spela med 1 000 kr per spelomgång. RTP är 95,04% vilket är under genomsnittet och spelet räknas som medelvolatilt. Högsta möjliga vinst, förutom jackpott, är 1 187 x vald insats.

Bonusfunktioner

Buffalo Power Christmas slot bjuder på ett flertal funktioner där den mest iögonfallande är bonusspelet med jackpott. Det går också att aktivera free spins och det finns även staplade wilds som i free spins dessutom dubblar alla vinster.

Symboler

A, K, Q och J är de symboler som ger de lägre vinsterna i Buffalo Power Christmas slot. Övriga symboler är varg, örn, puma, björn, samt buffeln som med tomteluva och skägg är spelets wildsymbol. Här finns också en scatter som är ett berg där blixten slår ner.

Bonusfunktioner & free spins

Buffeln, spelets wildsymbol, är staplad. Det innebär att den kan visas på 1 eller 2 rader samtidigt, och dessutom på flera hjul under en och samma spelomgång. Den ersätter alla andra betalande symboler och hjälper till att skapa vinster.

Buffalo Power Christmas free spins aktiveras när de tre scatters som finns på hjul 2, 3 och 4 visas. 8 free spins kommer att tilldelas och skillnaden mellan huvudspelet och funktionen är att wild nu har en 2 x multiplikator som gör att vinsterna kan bli större.

Jackpottspel

Det som gör Buffalo Power Christmas slot till en intressant slot är bonusspelet med jackpott-chans. Om 6 eldbollar med kontanter och/eller guldsymboler med bufflar på visas kommer ett nytt spel att sättas igång.

Alla symboler är nu borttagna och det enda som kan visas är eldbollar med kontantvinster, en guldmedaljong med buffel eller en julkrans. Antalet snurr är 3 och så länge det dyker upp eldbollar eller medaljer kommer denna siffra att återställas till 3. Spelet är över när antal snurr når 0 eller när spelplanen är fylld. Då räknas vinsterna samman.

Jackpottarna vinns genom att du får guldmedaljer på spelplanen.

 • Mini jackpott: 2 medaljer krävs och ger 20 x insats
 • Minor jackpott: 3 medaljer krävs och ger 50 x insats
 • Major jackpott: 4 medaljer krävs och ger 150 x insats
 • Grand jackpott: 5 medaljer krävs och ger 500 x insats

Buffalo Power Christmas slot hiss & diss

Vi kollar in de saker som är bra och de som kunde varit bättre.

 • Fördelar

 • Roligt jultema
 • Jackpottspel
 • Staplade wilds
 • Begränsningar

 • Låg RTP
 • Ingen progressiv jackpott
 • Låg maximal vinst

Vår samlade uppfattning

Även om Buffalo Power Christmas slot har låg RTP och dessutom inte erbjuder särskilt höga vinster är det en trevlig spelautomat. De olika funktionerna gör att det blir både spännande och underhållande och tack vare att de valt att ha ett jultema blir det också ganska stämningsfullt.

FAQ

Har Buffalo Power Christmas slot en jackpott?

Det finns ett jackpott-spel där man kan vinna fyra olika fasta jackpottar. Storleken på dem beror på din insats.

Kan man spela Buffalo Power Christmas slot gratis?

Ja, det finns demoversion av denna slot. Att spela på demoversionen är ett bra sätt testa spelet utan att det kostar något.

Hur hög RTP har Buffalo Power Christmas slot?

Buffalo Power Christmas RTP är 95,04%. Det är under genomsnittet som är 96%.