Beriched slot online från Red Tiger

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-4
RTP
94.7%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2021
Spellinjer
20
Volatilitet
Hög
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
x2500
Wild-symbol
Min. insats
0.1
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Magia
Max. insats
40
Bonusspel
Multiplikator

Här kan du spela Beriched

Beriched slotKitteln står och kokar och väntar på att du ska börja blanda till de olika magiska dryckerna. Beriched slot är en spelautomat med magi, spänning, voodoo och häxkrafter och med lite tur kan du hitta det hemliga receptet som gör dig oslagbar. Damma av dina böcker om trollkonst, puffa till din magiska hatt och rulla upp ärmarna så kör vi! För du vill väl hitta ett vinnande recept du med?

Beriched lanserades i oktober 2021 och har en layout med 5x4 hjul. Det finns totalt 20 fasta vinstlinjer och alla vinster beräknas från vänster till höger. Minsta möjliga insats är 1 krona och det går att spela med 400 kr per snurr som mest. Max vinst är 2 500 x insats och spelet räknas som högvolatilt. Beriched RTP är 94,68%.

Bonusfunktioner

Här får vi ett recept i början av varje snurr, symboler som låser fast, wilds, och även free spins. De olika bonusfunktionerna aktiveras på olika sätt vilket vi berättar mer om nedan.

Symboler

Betalande symboler består av 10, J, Q, K och A samt en voodoo-docka, en flaska med ett elixir, en magisk groda, en bok med trollformler, samt en trollkarlshatt. Det finns också en wild som ersätter samtliga betalande symboler och en scatter som aktiverar funktionsspelet i Beriched.

Bonusfunktioner & free spins

Under spelplanen finns det en kokande kittel. I bubblorna kommer ett recept att synas när en spelomgång påbörjas. Genom att matcha motsvarande symbol på hjulet ovanför symbolen i receptet blir de fastlåsta. Lyckas du få fram alla symboler som ingår i receptet kommer det hända magiska grejer! Alla de symboler som är uppmärkta kommer att förvandlas till wilds!

Scattern i spelet kan dyka upp på hjul 1, 3 och 5, och när det sker samtidigt så belönas du med 10 Beriched free spins. Under free spins-omgången förvandlas hela receptet till wilds om symbolerna matchas! Det blir med lite tur en hel hög med wilds.

Beriched slot hiss & diss

Här samlar vi de saker vi gillar med Beriched. Vi tar också upp de saker vi tycker att de kunde gjort lite bättre.

  • Fördelar

  • Kul idé med recept som kan bli wilds
  • Snygg grafik
  • Bra free spins-omgång
  • Begränsningar

  • Kan ta tid att samla ihop receptet
  • Extremt hög volatilitet
  • Spelljuden blir snabbt jobbiga

Vår samlade uppfattning

Beriched är en mycket spännande slot där det finns mycket att uppleva. Grafiken och spelidén är grymt bra, precis som vanligt när det kommer till slots från Red Tiger. Musik och spelljud är lite irriterande om vi ska vara ärliga. Stänger man av dem båda blir det en toppen-slot! Vi tror däremot inte att det blir en lika stor succé som några av deras övriga slots. Det är en bra spelautomat som kommer att underhålla länge men inte i årtionden.

FAQ

Måste jag sätta in pengar för att spela Beriched?

Om du vill ha chansen att vinna på riktigt måste du det. Att spela gratis på Beriched går bra men då i demoläge och då kan man inte vinna riktiga pengar.

Hur hög är RTP i Beriched?

Den ligger på 94,68%, vilket är i den lägre skalan av det normala.

Hur mycket kan man vinna som mest i Beriched slot?

Det finns en beräknad maxvinst på 2 500 x vald insats. Spelar man med max insats på 400 kr per snurr blir det en miljon.