Treasure Heroes slot online från Rabcat

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-5
RTP
96.1%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2020
Spellinjer
0
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
x1925
Wild-symbol
Min. insats
0.2
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Medeltida
Max. insats
40
Bonusspel
Multiplikator

Här kan du spela Treasure Heroes

Treasure Heroes slot från RabcatÄr du ett fan av spel som Drakar & Demoner eller kanske World of Warcraft? Då kommer du att känna dig som hemma när du spelar på Treasure Heroes slot från Rabcat. Hela miljön är som om den vore hämtad från ett av dessa spel och när det kommer till spänning och spelupplevelse så kommer du inte heller att bli besviken. Med innovativa lösningar som hjul som flyttar sig och vinst åt olika håll är detta en slot som imponerar. Läs mer nedan där vi berättar hur spelet fungerar.

Här spelar vi på en layout med 5x5 hjul. Det finns inga direkta vinstlinjer och istället är det klungor av symboler som ger vinster. En klunga kan bildas var som helst och när den består av minst 6 sammanhängande symboler av samma sort delas en vinst ut enligt vinsttabellen. Treasure Heroes RTP är 96,12% vilket är precis över genomsnittet och spelets volatilitet är medelhög. Maximal vinst är beräknad till 1 925 x vald insats och du kan spela med mellan 2 kr och 400 kr per snurr.

Bonusfunktioner

Ett spel blir sällan bättre än dess specialfunktioner och bonusspel. Treasure Heroes har ett par stycken att bjuda på. Utöver klungvinster ser vi sticky wilds, hjul och rader som flyttas runt vid vinst och en hemlig skattkammare som öppnas vid free spins.

Symboler

Även symbolerna i Treasure Heroes slot är inspirerade av äventyrsspel. En magisk stav, en sköld, en lykta, två hjältar i rustning samt en skattkista av trä är de symboler som delar ut vinster. Det finns också en wildsymbol som kan ersätta alla dessa betalande symboler.

Scattersymbolen är också lite annorlunda. Det finns två olika där de båda innehåller varsin del av en nyckel. En nyckel som när den sätts ihop kommer att låsa upp dörren till skattkammaren.

Bonusfunktioner & free spins

Vi går inte in närmare på wildsymbolen då den fungerar som en vanlig joker och inget mer. Det finns däremot en bonusfunktion som är ganska unik i Treasure Heroes slot, den kallas ”Moving Walls” och aktiveras varje gång en vinst delats ut. Hjul 1 och 5 kommer först att röra sig uppåt eller nedåt och hjul 3 i motsatt riktning. Därefter flyttas rad 1 och 5 antingen åt höger eller åt vänster och mittenraden åt motsatt håll. Om en ny vinst skapas repeteras denna funktion till dess att inga fler vinster kommer.

Treasure Heroes free spins aktiveras av de två nyckeldelarna. Dörren till skattkammaren låses upp och du får 10 free spins. De två hjältarna (krigaren och magikern) kan nu förvandlas till wilds som är fastlåsta under hela bonusrundan. Moving Walls är inte aktiv under bonusspelet.

Treasure Heroes slot hiss & diss

Vi listar de saker vi tycker om och de saker som vi tycker de kan göra bättre.

  • Fördelar

  • Häftig ”Moving Walls”-kaskadfunktion
  • Låsta wilds under free spins
  • Kul tema med koppling till fantasy
  • Begränsningar

  • Max satsning är ”bara” 400 kr
  • Främst riktad mot de som gillar fantasy och MMORPG

Vår samlade uppfattning

Treasure Heroes slot är en trevlig spelautomat, men med det valda temat känns det som att den riktar sig främst mot de som spelade WoW som unga. Ser man bortom detta är spelet fyllt av spännande och innovativa lösningar där de rullande hjulen efter en vinst verkligen sticker ut rejält.

FAQ

Måste jag sätta in pengar för att spela Treasure Heroes?

Det går att spela demospel för att testa spelet. Vill du sedan kunna vinna riktiga pengar måste du göra en insättning.

Hur hög är Treasure Heroes RTP?

Återbetalningsprocenten för Treasure Heroes ligger på 96,12%. Det är precis över genomsnittet.

Vilken symbol ger högst vinst i Treasure Heroes?

Skattkistan och magikern ger båda 1 000 x insats i vinst när de fyller hela spelplanen på 25 symboler.