Sherlock of London slot online från Rabcat

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
96.0%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2019
Spellinjer
25
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
2 000 x
Wild-symbol
Min. insats
2.5
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Detektiv
Max. insats
500
Bonusspel
Multiplikator

Här kan du spela Sherlock of London

Sherlock of London slot

När mörkret faller i London vaknar ondskan till liv! Stadens mest ökända skurkar kommer tillsammans med sina hejdukar fram för att stjäla och begå brott. Polisen kämpar utan framgång men får god hjälp av den skarpe detektiven Sherlock Holmes och hans vapendragare Dr Watson. Tillsammans möter de farorna och du kan hjälpa till. I Sherlock of London slot får du jaga brottslingar i en spännande miljö och ta chansen på flera olika spelfunktioner. Så vad väntar du på? Jakten har startat!

Spelet har en klassisk layout med 5x3 hjul och totalt 25 sätt att vinna. Minsta möjliga insats är 2,50 kr och det går att spela med maximalt 500 kr per spin. Maxvinst ligger på 2 000 x vald insats och spelets volatilitet är medelhög vilket ger en relativt jämn ström av vinster.

Bonusfunktioner

Spelet innehåller flera olika funktioner så som expanderande symboler, free spins och wilds som kan knytas samman och bilda en hel linje. Den unika ”Double Win”-funktionen ger dubbel vinst och med respins kan spelet ge dig flera vinster på raken från en enda insats.

Symboler

För att vinster ska delas ut krävs mints tre likadana symboler längs en av de 25 fasta vinstlinjerna. De symboler som delar ut vinst är wilds som är spelets högst betalande symbol, en dörrskylt med Sherlocks adress, Moriarty, Irene Adler, Lestrade och Watson samt de sedvanliga 10, J, Q, K och A som ger de lite blygsammare vinsterna. Spelet innehåller dessutom en scatter som är Sherlock och Watson sida vid sida.

Bonusfunktioner & free spins

Den vandrande wildsymbolen har vi sett i flera andra slots online. Här aktiveras funktionen när två wilds finns på spelplanen och den ena kommer då att vandra till den andra och bilda ett spår av wilds. Om två wilds hamnar intill varandra vid ett enskilt snurr kan de bilda en dubbelvinst – vilket ger en 2x multiplikator.

Sherlock of London free spins aktiveras av minst 3 scatters och antalet free spins är 10 stycken. Expanderande wilds är nu aktiva och vandrande wilds samt dubbelvinst är aktiva under funktionen. Det går däremot inte att återaktivera gratisspelet.

Sherlock of London slot hiss & diss

Här har vi samlat det vi tycker är riktigt bra och det som är mindre bra i spelet.

  • Fördelar

  • Flera olika wilds-funktioner i huvudspelet
  • Expanderande wilds och extra funktioner under free spins
  • Vinst upp till 2 000 x insats
  • Begränsningar

  • Maximal insats är aningen låg
  • Mikrovinster är låga

Vår samlade uppfattning

Den välkände detektiven har fått stå modell många gånger när det gäller slots. I denna version får vi flera bra funktioner och bonusspelet är mycket underhållande. Basspelet kan dock bli lite enformigt efter ett tag, vilket kan vara anledningen till att spelet aldrig hittade in bland topplistorna. Det är en underhållande slot som är väl värd att spela på.

FAQ

Har Sherlock of London en jackpott?

Nej det finns ingen jackpott. Spelets högsta möjliga vinst är 2 000 x vald insats.

Går det att spela Sherlock of London gratis?

Om du väljer att spela demoversionen är det gratis. Det är ett bra sätt att testa spelets funktioner utan att riskera egna pengar.

Kan man vinna riktiga pengar i Sherlock of London?

Ja, om du spelar med riktiga pengar kan du också vinna riktiga pengar.