Wolf Power: Hold and Win slot online från Playson

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
95.0%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2021
Spellinjer
20
Volatilitet
Hög
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
1 272 x
Wild-symbol
Min. insats
2
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Djur
Max. insats
1 000
Bonusspel
Multiplikator

Här kan du spela Wolf Power: Hold and Win

Wolf Power: Hold and Win slot

De vilda invånarna bland bergen i Wolf Power: Hold and Win slot välkomnar dig. Vargen, som är spelets centralfigur, är en staplad wild som de övriga bugar för när han dyker upp på hjulen. Fullmånen lyser starkt över den mörka bakgrunden med sin täta skog och snötäckta berg. Spelet kommer fullpackat med olika funktioner där Hold and Win-funktionen med sina 4 olika jackpottar är den som lockar flest spelare. Vill du veta mer? Läs vår Wolf Power: Hold and Win recension.

Layouten är en klassisk 5x3 slot med 20 fasta vinstlinjer. Alla vinster betalas ut från vänster till höger med en maximal vinst på 1 272 x insatsen. Volatilitet, eller varians, är medelhög till hög och Wolf Power: Hold and Win RTP ligger på 95,04%. Minsta möjliga insats är 2 kr och max insats är 1 000 kr per snurr.

Bonusfunktioner

Det finns ett flertal olika funktioner inkluderade i Wolf Power: Hold and Win slot. Den staplade vargen som kan täcka alla rader på ett hjul som wild och free spins är två exempel. Den funktion som de flesta är ute efter är den med chans på jackpott.

Symboler

J, Q, K och A samt ugglan, örnen, stenbocken och björnen är de symboler som delar ut vinster enligt vinsttabellen. Dessa får sällskap av vargen som är spelets wild, samt scatters. Det finns även två andra symboler som är kopplade till jackpott-spelet. Det är eldklot med kontantvinster samt medaljer med en ylande varg.

Bonusfunktioner & free spins

Wolf Power: Hold and Win free spins aktiveras när tre scatters visas på hjulen i mitten. 8 snurr tilldelas och det som skiljer funktionsspelet mot huvudspelet är att wilds nu kommer att knuffas och täcker hela hjul när de visas.

Jackpott-spel

En kombination av 6 eller fler eldklot med kontanter och medaljer kommer att starta bonusspelet. 3 snurr kommer att tilldelas och nu kan enbart medaljer eller eldklot visas på hjulen. Varje gång det sker kommer antalet snurr återställas till 3. När inga nya eldbollar eller medaljer visas avslutas spelet, räkneverket når 0 och summan av kontanterna som visas (1x – 10x insatsen) summeras och delas ut. Om du lyckas fylla hela spelplanen kommer vinsten att fördubblas.

Medaljer är de som kan ge jackpott-vinster:

 • 2 medaljer ger den minsta jackpotten på 20 x
 • 3 medaljer ger jackpotten på 50 x
 • 4 medaljer ger jackpotten på 150 x
 • 5 medaljer ger den högsta jackpotten på 500 x

Wolf Power: Hold and Win slot hiss & diss

Vi har här samlat några av de saker vi tycker är bra, och några som vi anser kunde varit bättre.

 • Fördelar

 • Chans på jackpott
 • Bra animationer och grafik
 • Flera specialfunktioner
 • Begränsningar

 • Väldigt lik Wolf Gold
 • Jackpotten är lägre än maximal vinst i huvudspelet

Vår samlade uppfattning

Playson har nog sneglat mer än en gång på Wolf Gold när de skapade Wolf Power: Hold and Win slot. Det är i sig inget ovanligt och resultatet vi får är inget att klaga på. Det är en underhållande spelautomat med gott om spännande funktioner. Däremot hade det varit skoj med en lite högre jackpott.

FAQ

Vad händer om man fyller alla fält i bonusspelet?

Om du fyller alla fält i bonusspelet kommer den slutliga vinsten från bonusspelet att dubblas. Det gäller inte eventuella jackpottvinster.

Är Wolf Power: Hold and Win jackpott progressiv?

Nej det är den inte. De fyra högvinster som finns är en multiplikator gentemot den insats som valts.

Kan man spela Wolf Power: Hold and Win utan att sätta in pengar?

Spela Wolf Power: Hold and Win gratis genom att använda demoversionen. Det är ett bra sätt att utforska spel på nätet utan att det kostar pengar.