Wolf Gold online slot från Pragmatic Play

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
96.0%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2017
Spellinjer
25
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
5000
Wild-symbol
Min. insats
0.25
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Natur
Max. insats
125
Bonusspel
Multiplikator

Här kan du spela Wolf Gold

Spelfakta och siffror

Wolf Gold online slot från Pragmatic Play

Det är en vacker slot som hämtar inspiration från Grand Canyon. Här syns en stjärnhimmel och tillsammans med musiken och ljuden bjuds du på en härligt äventyrlig känsla.

Spelet spelas på 5 hjul, 3 rader och med 25 vinstlinjer. RTP:n ligger på 96% och symboler inkluderar olika djur som örn, häst och varg.

Det finns många bonusfunktioner i spelet såsom re-spins. Vid minst 6 månsymboler får du snurra 3 gånger gratis. Du får även chansen att kamma hem mini-, major eller megastor jackpotten genom att fylla spelplanen med månar. För chansen till den största jackpotten krävs det minst 15 månsymboler.

Bonusfunktioner

Det finns en hel del bonusfunktioner i spelet såsom free spins, wilds, scatters, re-spins och tre olika fasta jackpottar.

Spelsymboler

Spelets wild är en varg och den kan ersätta alla symboler förutom scatters och money-symbolen. Scattern är en avbild av spelets bakgrund.

Bonusrundor och free spins

Free spins-funktionen aktiveras av scatter-symbolen. Får du tre eller fler symboler blir du belönad med 5 free spins. Om scatter-symboler fortsätter att dyka upp kan free spins utökas till ett obegränsat antal.

Under free spins-läget förvandlas vargsymbolen till en enorm Wild som täcker andra, tredje och fjärde hjulet. Detta ger dig ytterligare chanser till vinnande kombinationer.

Wolf Gold fördelar och nackdelar

Fördelarna övervinner nackdelarna i detta spännande slotspel. I spelet finns massor av roliga och spännande funktioner väl värda att uppleva.

  • Fördelar

  • Tre olika fasta jackpottar
  • Massor av roliga funktioner
  • Begränsningar

  • Inte de största jackpottarna

Sammanfattning

Dyk in i denna spännande slot som bjuder på free spins, re-spins och chansen till inte mindre än tre olika fasta jackpottar. Upptäck massor av spännande funktioner och flera vägar till vinster.

FAQ

Måste jag göra en insättning för att spela?

Du kan spela Wolf Gold i demoläge, vilket är en gratisversion av spelet. Du behöver då inte göra någon insättning men du kan heller inte vinna riktiga vinster.

Vad ligger Return To Player (RTP) på i Wolf Gold?

RTP:n, även kallad den teoretiska återbetalningsprocenten, ligger på 96% i spelet.

Kan jag vinna riktiga pengar i Wolf Gold?

Du kan vinna riktiga pengar i Wolf Gold om du satsar riktiga pengar. Du kan alltså inte vinna riktiga pengar om du spelar i demoläge.

Har Wolf Gold någon jackpott?

Ja, du kan stöta på tre fasta jackpottar i spelet.