Pirate Gold online slot från Pragmatic Play

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-4
RTP
96.5%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2019
Spellinjer
40
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
32270
Wild-symbol
Min. insats
0.4
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Pirat
Max. insats
200
Bonusspel
Multiplikator

Här kan du spela Pirate Gold

Spelfakta och siffror

Pirate Gold online slot från Pragmatic PlayFölj med piraterna på skattjakt och se solen stiga över horisonten. Under resan kan du segla förbi symboler såsom papegoja, kikare, skepp, pirater och kartor.

Spelet bjuder på flera spännande funktioner, där de tre fasta jackpottarna är som mest åtråvärda. Dessa kan du se högst upp över hjulen och de ändrar belopp beroende på din insats. Det finns mini-, major- och grandjackpott. Som maximalt kan en minor erbjuda 100 000 kronor, major 400 000 kronor och grand 2 000 000 kronor.

Pirate Gold spelas på 5 hjul, 4 rader och 40 vinstlinjer. RTP:n ligger på 96,5 procent och spelet funkar även utmärkt på mobila enheter.

Bonusfunktioner

Det finns både ett free spins-läge och bonusspel i Pirate Gold. Här väntar riktigt fina vinster.

Spelsymboler

Självklart finns det även en Wild-symbol i spelet och den visas i form av en skattkista. Den ersätter alla andra symboler förutom bonus- och pengasymbolerna. 

Bonusrundor och free spins

Pirate Gold erbjuder även free spins. För att lyckas aktivera dessa ska du få upp minst tre stycken bonussymboler på hjul 2, 3 eller 4. Symbolen är ett kort där det står Bonus, så den är svår att missa. Lyckas du med detta får du 10 free spins.

Får du upp ytterligare 3 bonussymboler under free spins-rundan kommer du att belönas med 10 free spins till. Det finns inga gränser på hur många free spins du kan vinna i spelet. 

Lucky Treasure Bag är Pirate Golds bonusspel och det är här du får chansen att vinna någon av de tre jackpottar som finns i spelet.

För att få ta del av spelets största jackpot måste du aktivera Lucky Treasure Bag-funktionen genom att få minst 8 pengasymboler. De mindre jackpottarna kan du få om du landar på pengasymbolen i basspelet.

Pirate Gold fördelar och nackdelar

Pirate Gold har många fördelar såsom tre olika jackpottar och en stadig RTP

  • Fördelar

  • Tre olika jackpottar
  • Bra bonusfunktioner
  • Begränsningar

  • Hög volatilitet, vilket inte passar alla

Sammanfattning

Pirate Gold är fullmatat med underhållning till havs. Spelet bjuder på tre jackpottar och det är verkligen ett spel som är värt att testa.

FAQ

Behöver jag göra en insättning för att spela?

Om du vill testa spelet innan du gör en insättning kan du välja att spela i demoläget. Detta läge är till för att lära känna spelet och testa funktioner, du kan inte vinna riktiga vinster här.

Vad ligger Return to Player (RTP) på i Pirate Gold?

Pirate Gold har en RTP på 96,5%.

Kan jag vinna riktiga pengar i Pirate Gold?

Om du satsar riktiga pengar kan du självklart även vinna riktiga pengar.

Har Pirate Gold någon jackpott?

Här snålas det inte med jackpottar utan det erbjuds hela tre stycken i denna spännande slot från Pragmatic Play.