Buffalo King Megaways online slot från Pragmatic Play

Slot Details

Programvara
Upplägg
6-7
RTP
96.5%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2019
Spellinjer
200704
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
6
Max. vinst
x5000
Wild-symbol
Min. insats
0.2
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
djur
Max. insats
100
Bonusspel
Multiplikator

Här kan du spela Buffalo King Megaways

Spelfakta och siffror

TBuffalo King Megaways online slot från Pragmatic Playemat är inspirerat från nordamerikanska vildmarkerna precis som i föregångaren. I bakgrunden syns berg och klippor vid en vacker solnedgång. Här möter du symboler som buffel, puma, varg, mys, kortsymboler med flera.

Här faller symbolerna ner från toppen och landar på spelplanen där de skapar olika vinstkombinationer. Tack vare Megaways ger detta spel dig 200 704 olika vinstlinjer. RTP:n i spelet ligger på 96,52%.

För dig som gillar att spela när du är på språng passar Buffalo King Megaways utmärkt för mobilen. Det är bara att leta fram ett casino som har spelet i sitt spelutbud för att sätta igång.

Bonusfunktioner

Det finns en del olika bonusfunktioner att ta del av i spelet. Wild, scatters, multiplikatorer och free spins kan du stöta på under din spelsession.

Spelsymboler

Wild-symbolen är höga berg och symbolen kan ersätta standardsymboler i olika vinstkombinationer. Scatter-symbolen är ett gyllene mynt och scattern kan både ge vinst och aktivera free spins-läget. 

Bonusrundor och free spins

Det är det gyllene myntet som är bonussymbolen och den kan landa var som helst på rutnätet. Får du minst 4 mynt vid samma snurr aktiveras free spins-funktionen. Bonussymbolerna aktiverar vinster på  x5, x20 eller x100 för 4, 5 eller 6 bonussymboler vid samma snurr.

Buffalo King Megaways fördelar och nackdelar

Buffalo King Megaway bjuder på enormt många vinstmöjligheter. Du kan även ta del av free spins och multiplikatorer. Dock saknas någon form av jackpott i spelet.

  • Fördelar

  • Över 200 000 möjliga vinstlinjer
  • Free spins, multiplikatorer
  • Begränsningar

  • Ingen jackpott

Sammanfattning

Buffalo King Megaways är en uppdaterad version från föregångaren och spelet bjuder på över 200 000 olika vinstlinjer. Ge det ett försök, upplev spelglädjen och ta del av spännande funktioner såsom free spins, wilds, scatters och multiplikatorer.

FAQ

Måste jag göra en insättning för att spela?

Du måste inte göra en insättning för att testa spela Buffalo King Megaways. Välj istället demoversionen av spelet som ger dig möjligheten att lära känna spelet innan du satsar på riktigt.

Vilken är den mest värdefulla symbolen i Buffalo King Megaways?

Det är det gyllene myntet som kan aktivera free spins och olika multiplikatorer.

Vad ligger Return to player (RTP) på i Buffalo King Megaways?

Return to player (RTP) ligger på 96,52% i spelet.

Kan jag vinna riktiga pengar i Buffalo King Megaways?

Självklart kan du vinna riktiga pengar i spelet. Dock krävs det att du har satsat riktiga pengar och inte spelar i demoläge.

Har Buffalo King Megaways någon jackpott?

Det finns ingen jackpott i spelet men det erbjuder däremot otroligt många vinstmöjligheter.