Ninja Magic online slot från Microgaming

Software
Layout
5-3
RTP
95.6%
Jackpot Spel
Utgivningsdatum
2016
Slot linjer
40
Volatilitet
Teknologi
FLASH
Slot rullar
5
Max. insats
500
Min. insättning
0.40
Free spins
Staplade Symbol
Typer av slots
Slots Tema
Magi, fantasi
Max. insättning
50
Multiplikator

Var kan man spela Ninja Magic?

Bonusfunktioner

Wild, scatter, free spins och multiplier finns att hitta i denna slot. 

Spelets symboler

Här finns givetvis två ninjor, en kvinnlig och en manlig, en pagoda och Ninja Magic loggan håller sig inom temat. Utöver dessa har du också en guldkittel full med guldmynt en geting - och spindelsymbol och de vanliga standardsymbolerna som här fått en asiatiskt touch.

Bonusrundor och free spins

Magic Ninja loggan fungerar som wild och ersätter alla symboler förutom pagodan och guldkitteln. Wild multiplicerar vinst med  2 x när de kommer upp på en vinnande linje. 

Pagodan är symbolen som ger dig tillträde till free spins, 3 symboler ger 1 free spin och 1 x insatsen, 4 ger 2 spin och 2 x insatsen och 5 ger 3 spins med 3 x insatsen. 

Det kan kännas som en ytterst mager utdelning men väl du låst upp dessa free spins så öppnas ett nytt fönster med möjlighet till många fler free spins.

I detta fönster finner du dina två ninjor inne i en hall där de måste slå sig fram bland spindlar och getingar. Varje insekt du klickar på förvandlas till nya free spins eller högre multiplier, du kan vinna på dessa fram till att du får upp skylten med texten ’’Starta free spins’’. Denna omgång ger lite känsla av videospel vilket vi uppskattar väldigt mycket. Det är just dessa extrafunktioner som gör spelen intressanta och håller oss engagerade för en längre tid. 

Om du, med lite tur, lyckas plocka alla insekterna och får upp skylten sist kan du kamma hem 40 free spins och öka multipliern med 8 x. Alla vinster läggs ihopa och summeras upp när omgången är slut och krediteras då till din balance. Du kan hela tiden tydligt se vad du vinner på skärmen och det totala antalet spins. Med de ökade antalet spins och framförallt multipliern finns det väldigt goda chanser till större vinster här.

Guldkitteln fungerar som scatter och ger vinst vid tre eller fler när de dyker upp.

Ninja Magic hittar och missar

  • plus ikon.
    • Wild, scatter och multiplier
    • Det roliga extraspelet för att plocka hem fler free spins
    • Musiken passar perfekt till temat
  • minus ikon.
    • Ganska lågt RTP

Summering

Magic Ninja är måhända inte Microgamings mest spännande spel, men det är i sin enkelhet väldigt välgjort och roligt att spela. Musiken är vilsam och videospelskänslan när man får chansen att jaga insekter för att få fler spins ökar givetvis på både underhållningsvärdet och spänningen. Vi kan absolut rekommendera att prova.

FAQ

? Vad ligger Return to Player (RTP) på i Magic Ninja?

RTP ligger här på 96,15 %, inget fantastiskt RTP men helt ok och du har goda chanser till flera men mindre utdelningar även utan free spins.

? Måste jag göra en insättning för att spela detta spel?

Nej, du kan hitta spelet i demoläge på de flesta onlinecasinos.

? Vilken är den mest värdefulla symbolen i Ninja Magic?

Ninjorna, med den kvinnliga som har lite högre värde än mannen är i sig de mest värdefulla symbolerna. Men det är pagodan som öppnar upp för det stora äventyret och låser upp free spinsen och ökade multipliern. 

? Har Ninja Magic någon Jackpott?

Nej, det finns ingen jackpott att kamma hem i denna slot.

? Kan jag vinna riktiga pengar på Ninja Magic?

Javisst, så fort du bestämt dig för att göra en insättning och spela för riktiga pengar kan du även plocka ut eventuella vinster i riktiga pengar.