Game of Thrones 15 linjers online slot från Microgaming

Software
Layout
5-3
RTP
96.3%
Jackpot Spel
Utgivningsdatum
2014
Slot linjer
15
Volatilitet
Teknologi
FLASH
Slot rullar
5
Max. insats
75000
Min. insättning
0.15
Free spins
Staplade Symbol
Typer av slots
Slots Tema
Film
Max. insättning
75
Multiplikator

Här kan du spela Game of Thrones

Bonusfunktioner

I denna super populära slot hittar vi free spins, wild, scatter, multiplier och gamble knapp.

Spelsymboler

Här hittar du de numera välkända familjerna Lannister, Stark, Baratheon och Targaryen. Deras banners utgör tillsammans med järntronen och Game of Thrones loggan spelets symboler. Järntronen är scatter och loggan fungerar som wild. Samtliga symboler är detaljerade och vackert utformade, även standard symbolerna har fått en snygg och passande design. 

Bonusrundor och Free spins

Alla symboler som kommer upp i tre, fyra eller fem på angränsande rullar ger vinst. Wild, som symboliseras av Game of Thrones loggan, ersätter alla symboler förutom scattern. Dessa vinster kan ge upp till 5000 mynt. Scattern är Järntronen och den ger vinst vid tre eller flera oavsett var på hjulen de dyker upp. 

Scattern ger dig även free spins, första rundan du vinner ger dig 8 Baratheons spins med en multiplier på 5 x. Efter det går du vidare till de övriga husen med ökade antal spins men minskande multiplier. Högsta antalet spins är 18 och en multiplier på 2 x insatsen.

På varje vinst kommer gambler knappen att dyka upp och här kan du välja att satsa din vinst genom att välja krona eller klave. Väljer du den vinnande sidan av myntet så dubblas din vinst och vid nästa vinst så har du hoppat upp en level i myntinkastet. Högsta level är draken. Satsar du fel så förlorar du vinsten.

Game of Thrones för och nackdelar

 • plus ikon.
  • Fantastisk grafik med rika detaljer
  • Ledtemat till tv serien är satt som bakgrundsmusik
  • Många olika sätt att vinna
  • Wild, scatter, gambleknapp och free spins
 • minus ikon.
  • RTP lite i lägsta laget

Summering

Du kommer garanterat att bli imponerad av grafiken i denna slot. Det är inte bara detaljerat och vackert utformat, det är fullproppat med rörliga scener från serien. Kombinera detta med mängder av sätt att vinna så har du en hit. Vi kan varmt rekommendera denna slot om du inte provat redan.

FAQ

? Måste jag göra en insättning för att spela denna slot?

Nej, du kan spela denna slot i demoläge på de flesta online casinos, det är inte svårt att lära sig men det är aldrig fel att provspela innan man börjar spela för riktiga pengar.

? Vad ligger Return to Player (RTP) på i Games of Thrones 15 linjer?

RTP ligger på låga 95,5 % men du har istället väldigt många vinstchanser så vi skulle inte avpolletera denna slot på grund av RTP´n.

? Vilken är den mest värdefulla symbolen i Game of Thrones 15 linjer?

Game of Thrones loggan är den symbol som betalar ut bäst men järntronen är symbolen som kan ge utdelning både i vinster och i free spins.

? Har Game of Thrones 15 linjer någon jackpot?

Nej, det finns ingen jackpotvinst men högsta vinsten är imponerande 6 050 000 mynt vilket är en ansenlig summa i sig.

? Kan jag vinna riktiga pengar i Game of Thrones 15 linjer?

Javisst, allt spel för riktiga pengar genererar vinster i riktiga pengar.