Moon princess online från Play’n GO

Spela för riktiga pengar
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Programvara
Upplägg
5-5
RTP
94.5%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2017
Spellinjer
20
Volatilitet
Hög
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
x5000
Wild-symbol
Min. insats
0.2
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Magic
Max. insats
100
Bonusspel
Multiplikator

Vart hittar jag Moon Princess slot?

Moon princessSpelet lanserade sommaren 2017 och skiljer sig från andra slotspel på nätet på grund av att denna har fem rader och fem hjul. Lägsta insats är 2 kronor och högsta insats är 1000 kronor. I detta spel finns ingen Jackpot vinst och special funktionerna är – free spins, scatter och wild. Spelets tema ser man på en grön bakgrund med en guldram runt spelplanen med en prinsessa till höger. Det finns en snurrknapp och en automatisk snurrfunktion. RTP är 96,50 %. Spelet är också mobilvänligt och kommer att underhålla dig i timmar med sin vackra grafik och spännande funktioner i spelet.

Finns det chans att få bonus?

Som bonus kan man räkna girl power funktionen. Huvudkaraktärerna är Prinsessorna Love, Storm och Star. Denna funktion aktiveras varje gång vinst uteblir. Vad det blir för effekt av girl power funktionen har att göra med vilken prinsessa som spelar. Detta avgörs av vilken prinsessa som står till höger om spelplanen. Storm förstör två symboler och ersätter dem med nya. Star ger dig två nya symboler och Love byter ut en symbol.

Spelets symboler

De tre huvudfigurerna/symbolerna, prinsessorna, ger högst vinst och spelar även en viktig roll i Free spin läget. Sammanlagt har du 8 symboler varav 4 bildar kombinationer som betalar en låg vinst. Den åttonde symbolen är en vild symbol som representeras av en halvmåne som ersätter alla andra symboler och därmed har du större chans att vinna.

Bonus rundor och Free Spins

Det finns tre olika Free Spin lägen: Love, Star och Storm. När free spin läget aktiveras kan du välja ett av dem. Alla tre har olika funktioner. Om du väljer Love får du fyra gratis spins. Väljer du Star får du fem bitar. Väljer du däremot Storm får du åtta spins. Varje gång du inte vinner aktiveras Girl power och samtidigt ökar multiplikatorn.

Betalbord och vinnande kombinationer

Det finns många saker att älska med det här spelet. Men det finns också aspekter där spelet inte fungerar:

  • Fördelar

  • Möjlighet att vinna stora summor pengar
  • Hög RTP
  • Nackdelar

  • Svårt att få bonusar

Sammanfattning

Om du vill spela ett färgglatt spel med många roliga och spännande funktioner är Moon Princess ett spel för dig. Den är lätt att spela även på språng. Välj om du vill spela med riktiga pengar eller gratisversionen.

Frågor och svar

Måste man betala in en insättning för att spela Moon Princess?

Nej, du kan spela Moon Princess helt gratis.

Vilken RTP har Moon Princess?

Moon Princess har en RTP på 96,5 %.

Kan jag vinna riktiga pengar?

Ja, det kan man. Men då måste du göra en deposition och spela med riktiga pengar.

Finns det en Jackpot vinst i Moon Princess?

Nej, det finns ingen möjlighet för Jackpottvinst.