Hugo slot online från Play'n GO

Software
Layout
3-3
RTP
94.5%
Jackpot Spel
Utgivningsdatum
2018
Slot linjer
5
Volatilitet
Scatter Symbol
Teknologi
JS, HTML5
Slot rullar
3
Max. insats
80000
Min. insättning
0.05
Free spins
Staplade Symbol
Typer av slots
Slots Tema
Sports
Max. insättning
100
Multiplikator

Vart kan man spela Hugo?

Bonusfunktioner

Under det här stycket så kommer vi att diskutera de bonus funktioner som Play'n GO har implementerat i spelet för att göra det både roligare, men även öppna upp för möjligheter till variation och större vinster. Vi kommer självklart även att redogöra för spelet viktiga symboler så ni vet vad ni ska hålla ögonen öppna.

Spelsymbolerna

Spelet har 13 olika symboler, varav fem av dessa betalar lägre vinster och dessa är de klassiska kortlekssymbolerna (Ess, Kung, Dam, Knekt och 10:an). Fyra av symbolerna betalar högre vinster och dessa är spetshackan, dynamitpinnen, en säck med guld och sist guldklimpen. Hugo är wildsymbolen och ersätter samtliga symboler (förutom scatter och bonus). Om Hugo symbolen är en del av en eventuell vinst så dubblas den. Scatter symbolen är den ondskefulla häxan Afskylia. Spelet har också en bonus symbol i form av en skattkista som vi ska prata om nedan.

Bonusrundor & Free Spins

Hugo har en bonus funktion som aktiveras om man får tre stycken skattkistor. Bonusspelet är ett klick – spel där du ska välja mellan olika dörrar och försöka hitta vinsten. Får man tre stycken scatter symboler aktiverar man free spins läget.

Hugo Plus & Minus

För att snabbt och enkelt kunna ge er en överblick av vad som är bra och dåligt med Hugo har vi summerat några plus och minus med spelet.

 • plus icon
  • Fullt godkänd RTP på 96,49 %
  • Roligt tema med en bra karaktär
  • Nya alternativ i gratissnurr läge
 • minus icon
  • Ingen progressiv jackpot
  • Lite störiga ljudeffekter

Slutsats

Sammanfattningsvis så är Hugo ett förhållandevis roligt slotsspel med ett roligt tema och en ganska bra bonus och free spins läge. Något som sätter emot med det här spelet enligt mitt tycke är musiken, men det går alltid att stänga av. Prova Hugo slots själv och se vad du tycker!

FAQ

? Krävs det en insättning för att spela Hugo?

Vill du spela för riktiga pengar så krävs en insättning.

? Vad har Hugo för RTP?

Hugo har en förhållandevis hög RTP (return to player). Spelet har en RTP på 96,49 %.

? Har Hugo en jackpot?

Ja, Hugo slots har en jackpot. Jackpotten är på 2000 mynt.