Mamma mia slot online från Betsoft

Software
Layout
5-3
RTP
93.5%
Jackpot Spel
Utgivningsdatum
2011
Slot linjer
30
Volatilitet
Teknologi
FLASH
Slot rullar
5
Max. insats
12500
Min. insättning
1
Free spins
Staplade Symbol
Typer av slots
Slots Tema
Matlagning, 3D, Mat
Max. insättning
5
Multiplikator

Var kan man spela Mamma Mia?

Bonus funktioner

Detta spel skulle ju knappast kunna vara möjligt utan några bonus funktioner. Under det här stycket kommer vi skildra bonusar och de olika symboler som erbjuds, så häng kvar för detta är spelets viktigaste fördel.

Spel symboler

Likt alla slotsspel så går det ut på att man ska matcha så många identiska symboler som möjligt. Vad gäller spelets symboler så tycker vi definitivt att det piggar upp. Spelet har 9 stycken standard symboler och detta inkluderar en meny, en arg matkritiker, disk, Pizza, kokande vatten och såklart kocken Salvatore.

Vill man dra hem stor summan så gäller det att man snurrar fram 5 stycken av kocken Salvatore, då blir det en riktigt fin vinst.

Bonus Rundor & Free Spins

Vad gäller free spins, wilds och bonusrundor så misslyckas inte Mamma Mia. En symbol av en målning är standard wilden och den öppnar möjligheten till en så kallad ”locking wild” funktion. Detta innebär att wilds symbolen låses in på samma position i ett visst antal spins.

Scatter symbolerna är dem utsökta pizzorna, så snurrar man fram tre stycken pizza symboler då är det dags för pizza free spins. Det gör att alla symboler förvandlas till pizza ingredienser så som oliver, tomater, pepperoni och lök. Varje gång man får en vinnande kombination så lägger kocken till en ingrediens på pizzan.

Mamma mia Plus och Minus

För att snabbt summera några av de bättre sakerna samt de sämre sakerna med Betsofts pizzaslungande Mamma Mia spel så tänkte jag bara punkta upp några plus och minus.

 • plus icon
  • Spelet känns väldigt fräscht. Många slotsspel är föråldrade och vägrar göra några uppdateringar, men Mamma Mia känns nytt och är estetiskt tilltalande, plus
  • Bra musik som piggar upp spelupplevelsen, plus
  • Enkelt att spela och det håller sig till ett enkelt tema, plus
 • minus icon
  • Spelet har inga progressiva jackpotter, minus
  • Spelet har inte heller någon multiplier, minus

Slutsats

Hur ska vi summera ihop detta då? Jo, först och främst kan jag säga att man blir extremt pizza sugen efter att man spelat Mamma Mia. Bortsett från det så är Mamma Mia ett uppfriskande slotsspel i en värld av många grå och tråkiga slots. Så är man pizzasugen testa Mamma Mia.

FAQ

? Måste man göra en insättning?

Ja, om man vill spela med riktiga pengar krävs en insättning.

? Vilken är den mest värdefulla symbolen?

Den mest värdefulla symbolen är kocken Salvatore.

? Vad är det för RTP hos Mamma Mia?

RTP för det här spelet är 94 %.