House of Fun slot online från Betsoft

Software
Layout
5-3
RTP
94.9%
Jackpot Spel
Utgivningsdatum
2009
Slot linjer
30
Volatilitet
Teknologi
FLASH
Slot rullar
5
Max. insats
150000
Min. insättning
0.2
Free spins
Staplade Symbol
Typer av slots
Slots Tema
Skräck
Max. insättning
150
Multiplikator

Vart kan man spela House of Fun

Bonusfunktioner

Betsoft är ju inte sämre än att dem självklart har utvecklat bonusfunktioner, nämligen hela 3 stycken olika, vilket gör spelet så mycket mer spännande. Här nedan så kommer vi redogöra för de symboler och bonusar och free spins funktioner som finns i spelet.

Spelsymboler

Spelet är kryddat med roliga symboler som är allt från en rad mystiska karaktärer, lådor, levande ljus, tavlor till katter, som enligt stereotypen finns överallt i ett hemsökt slott. De olika symbolerna påverkar spelet annorlunda då spelet har så många funktioner. Se nedan för att ta reda på vilka.

Bonusrundor & Free Spins

I House of Fun så är det viktigt att du håller koll på scatter symbolerna vilket representeras av en mystery box. Om 3 stycken scatter mystery boxar hamnar på skärmen så kommer en figur flyga upp ur lådan vilket aktiverar free spins funktionen. Under hela din free spins runda så blir varje hjul wild vilket gör hela free spins runda mer lönsam.

Spelet har också en klick-funktions bonus och den här triggas igång om man får 3 eller fler Mad-host symboler. När detta sker får man möjligheten att klicka på diverse objekt för att sedan avslöja en okänd vinst.

Det finns också en Escape bonus, detta går igång då du får 3 eller fler dörrknackningar. Därefter så går det ut på att välja rätt dörr så huvudkaraktärerna i spelet kan fly. Lyckas du med uppdraget får du en hög belöning.

House of Fun Plus & Minus

 • plus icon
  1. Fler bonusar som betalar bra
  2. Utmärk inlevelse med alla effekter
  3. Fantastisk kvalité
 • minus icon
  1. Låg RTP, 94,96 % är förhållandevis lågt
  2. Gillar du inte skräckspel bör kanske detta inte är optimalt.

 

Slutsats

Det här spelet är ett fantastiskt rysarspel med många bonusar och som har en fantastisk kvalité. För personer som värderar dessa ovanstående parametrar och verkligen njuter av både spänning och gambling så är detta det bästa av två världar. Därför kan jag inte annat än rekommendera att spela House of Fun.

FAQ

? Hur får du free spins?

Free spins triggas när du får 3 eller fler myster boxar.

? Vad är RTP i House of Fun?

House of fun har en RTP på 94,96 %.

? Har House of Fun en progressive jackpot?

Nej, House of Fun tillämpar inte progressiva jackpottar.