Teddy bears picnic slot online från Nextgen

Software
Layout
5-3
RTP
95.4%
Jackpot Spel
Utgivningsdatum
2013
Slot linjer
25
Volatilitet
Scatter Symbol
Teknologi
JS HTML5
Slot rullar
5
Max. insats
x500
Min. insättning
0.1
Free spins
Staplade Symbol
Typer av slots
Slots Tema
Leksaker
Max. insättning
500
Bonusspel
Multiplikator

Var spelar man Teddy Bear’s Picnic?

Bonus funktioner

Det fascinerande björnspelet är fyllt med energi och glädje och detta skulle ju knappast kunna vara möjligt utan några bonus funktioner. Under det här stycket kommer bonusar skildras och de olika symboler som erbjuds.

Symboler

Med hjälp av de sockersöta björnarna och även en rad andra symboler så finns det möjlighet till stora vinster i det här spelet. Som vi många vet så älskar björnar honung, så honungskakorna representerar wilds symbolerna i detta video slotsspel.

Den kan agera som vilken symbol som helst förutom ”korg symbolen”. Korg symbolen är nämligen en scatter symbol. Rätt vad det är under spelets gång så kan björnen dyka upp och kasta honungskakor på något av de snurrande hjulen.

Bonus Rundor & Free Spins

Skulle man få 3 eller fler korgsymboler så startar ett bonusspel. Varje honungskaka som dyker upp under bonusspelet fastnar på hjulet och kan ackumuleras ihop under hela bonusspelet. Även under bonusspelet så kan björnen komma fram och bjuda på mer honung vilket höjer vinsterna avsevärt.

Teddy bears picnic Plus och Minus

För någon som aldrig har spelat det här spelet kan det vara svårt att bedöma hur spelet egentligen är, så för att underlätta tänkte vi ge några ett par plus och eventuellt ett minus med vår kära björn picknick.

  • plus icon
    • Sett till det estetiska så tillhör detta ett av de vackraste designade slotsspelen vi har spelat. Det utstrålar inte bara en massa energi utan ger också en jäkla glädje. Stort plus.
    • När man spelar så känns det som att spelet är generös med sina vinster. Björnen dök upp väldigt många gånger och scattersymboler fanns på skärmen ofta. Plus.
  • minus icon
    • Ett minus som kan märkas var att det här spelet var svårt att hitta. Vi hade inte heller hört om det tidigare vilket inte gjorde det lättare. Förhoppningsvis löser den här artikeln det problemet men det är ett minus.

Slutsats

Om du någonsin i ditt liv övervägt att följa med en Teddybjörn på picknick så är det NextGen online slots spel vi alla ska tacka. De har skapat ett fantastiskt spel vid namn Teddy Bear’s Picnic. Spelet är en fullkomlig hit fyllt med energi och glädje. Fina vinster erbjuds också, så slutigen är ett toppen slotsspel.

FAQ

? Vilken/Vilka är de mest värdefulla symbolerna I Teddy Bears picnic?

Den mest värdefulla symbolen är picknickkorgen.

? Vad har spelet för RTP (return to player)?

Spelet har en RTP på 95,35 %.

? Kan man tjäna riktiga pengar i det här slotsspelet?

Absolut, om man satsar riktiga pengar så vinner man även riktiga pengar.