Spud Oreilly's Crops of Gold onlineslot från Playtech

Software
Layout
5-3
RTP
97.0%
Jackpot Spel
Utgivningsdatum
2016
Slot linjer
20
Volatilitet
Teknologi
FLASH
Slot rullar
5
Max. insats
10000
Min. insättning
0.2
Free spins
Staplade Symbol
Typer av slots
Slots Tema
Djur, gårdar, irländska, tur
Max. insättning
2000
Multiplikator

Var kan jag spela Spud Oreilly´s Crops of Gold?

Bonusfunktioner

I detta utomordentligt charmiga spel hittar du både bonusspel, free spins, wild, scatters, jackpot och multipliers. Detta spel kommer inte bli tråkigt i första taget.

Spelfunktioner

När du besöker Spud Oreilly´s Crops of Gold hittar du Spud själv som symboliserar wild och som ersätter alla andra symboler förutom bonus och free spinsymbolerna. 

Free spinsymbolen är de urgulliga fåren och bonussymbolen representeras givetvis av fyrklöver. Med ett Irländskt tema väntar vi oss inget annat. 

Fru Oreilly finns även hon med som symbol liksom familjens traktor och ett par underbyxor med texten: Kiss me I´m Irish. Standardsymbolerna har även dom blivit anpassade till det irländska farmtemat med potatisar och wellies. 

Bonusrundor och Free Spins

Det finns en hel del bonusfunktioner att glädjas åt i Spud Oreilly´s Crops of Gold. Samtliga symboler kan ge dig vinst med multiplier om du får tillräckligt många. När det gäller standardsymbolerna måste du dock få upp 5 stycken för att få in en vinst som multipliceras från 50 x insatsen upp till 150 x.

Får du upp tre eller fler fyrklöver ger det utdelning i free spins, dessa kan triggas igen under free spinsrundan. Det finns ingen gräns för hur många gånger dessa kan triggas så det kan med lite tur bli många free spinsrundor.

Spuds själv representerar wild ersätter alla symboler förutom bonus och free spins, 2 eller flera ger vinst och får du upp 5 av herr Oreilly multipliceras din insats med hela 10 000.

2 eller fler av traktorn ger en utdelning på upp till 400 x insatsen och 3 eller fler av fru Oreilly upp till 100 x insatsen.

Fåren ger utdelning i en av de roligaste bonusarna vi sett, 3 eller fler av dessa ulliga och gulliga symboler tar dig till fårhagen där du ska klippa de antal får du fått upp på vinstlinjen.

Får du upp tre får ska du alltså välja 3 av dom och klippa ullen, under ullen ser du summa du vinner. Charmigare bonus går knappt att hitta.

Spud O'reilly´s Crops of Gold hittar och missar

 • plus ikon.
  • Underbart charmigt slot
  • Grafiken är perfekt till temat
  • Den glada musiken som spelas upp när du spinner
  • Många och roliga bonusfunktioner
  • RTP på övre skalan
 • minus ikon.
  • Här kan vi inte hitta några minus

Summering

I Spud Oreilly´s Crops of Gold har Playtech fått till en riktig fullträff i våra ögon. Denna slot är rolig, charmig och har massor av bonusfunktioner.

Temat är genomgående med både grafik och symboler, fårklipparbonusen är en otroligt udda, skojig och passande bonus som vi inte kan få nog av.

FAQ

? Måste jag göra en insättning för att spela denna slot?

Nej , spelet finns att prova i demoläge.

? Vilken är den mest värdefulla symbolen i Spud Oreilly´s Crops of Gold?

Den mest värdefulla symbolen är Spuds i egen hög person. Får du 5 av honom på ett spin multipliceras din insats med 10 000.

? Vad är RTP, return to player på Spud Oreilly´s Crop of Gold?

RTP ligger på 97,05 %, inte bland de allra högsta men på den övre skalan och helt okej med tanke på hur många bonusfunktioner som finns i denna slot.

? Är vinsterna i Spud Oreilly´s Crop of Gold riktiga pengar?

Ja, spelar du för riktiga pengar vinner du också riktiga pengar.

? Har Spud Oreilly´s Crop of Gold någon jackpot?

Ja, får du upp 5 st av Spud O`reilly i egen hög person vinner du jackpotten på 10 000 x insatsen.