Sakura Fortune: spelautomat online från QuickSpin

Spela för riktiga pengar
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Programvara
Upplägg
5-4
RTP
96.6%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2017
Spellinjer
40
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
x400
Wild-symbol
Min. insats
0.2
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Orientalisk, asiatisk
Max. insats
100
Bonusspel
Multiplikator

Var du kan spela Sakura Fortune

Speldetaljer

Sakura Fortune - Speldetaljer

Det antika Japan präglas av kryptisk symbolism och samurajer som var adliga krigare i den japanska armén fram tills på 1700-talet. I Sakura Fortune får du uppleva denna mytomspunna värld i en femhjulsslot med fyra rader och 40 vinstlinjer. Du kan spela med minst 2 SEK och max 800 SEK per snurr. Vinnande kombinationer består av minst tre identiska symboler i följd från vänster till höger. RTP-nivån i Sakura Fortune är 96,58%, vilket är snäppet över medel för de flesta spelautomater.

Sakura Fortune har anpassats för Android och iOS, vilket innebär att du kan spela även i din smarttelefon.

Bonusfunktioner

Eftersom Sakura Fortune har fått en helt egen spelmotor är det här ett spel som bjuder på flera spännande funktioner, dock inget bonus- eller jackpottspel.

🔹 Spelsymboler

De viktigaste symbolerna i Sakura Fortune är wildsymbolen och scattersymbolen. Det här är ett spel där extrafunktioner består endast av respins och free spins. Wildsymbolen spelar alltså en extremt viktig roll. Prinsessan Sakura är en 4x1 wild OCH scatter-symbol som ersätter alla andra symboler. Hon dyker endast upp på hjul 2, 3 och 4, både i grundspelet och free spins. Bonusscatter-symbolen finns däremot endast i basspelet och är inte låst till vinstlinjerna. Minst 3 i följd aktiverar free spin-läget.

🔹 Bonusrundor & free spins

I Sakura Fortune kan du räkna med två free spin-lägen: Sakura Fortune Omspinn och Gratisspinn. 2 expanderande prinsessymboler (wilds) utlöser respins med två omsnurr. Får du istället minst 3 bonusscatters i följd från vänster till höger har du aktiverat gratisspinn-funktionen. Alla prinsessor som landar i spelfältet expanderas så att de täcker hela hjulet. Varje expanderande prinsessa ger dig ett gratissnurr. Wilds försvinner inte förrän du spelat upp alla dina free spins.

Sakura Fortune fördelar och nackdelar

Sakura Fortune är ett högvolatilt spel. Det innebär att du får snurra en del innan det blir någon vinst. Blir det däremot en vinst så kan du räkna med att fylla fickorna med samurajguld.

  • Fördelar

  • Finns tillgänglig som gratisspel
  • Free spins och respins
  • Slående grafik och fina animationer
  • Anpassad för mobila plattformar
  • Begränsningar

  • Ett högvolatilt spel med få vinstchanser
  • Inget bonusspel
  • Ingen jackpott

Sammanfattning

Sakura Fortune är ett enkelt spel med fin grafik och stämningsfull musik. Trots att det saknar både bonusspel och jackpott kan det ändå vara väl värt att testa QuickSpins senaste spelmotor. Med sina respins och free spins är det en spelautomat man gärna kommer tillbaka till. Det här är ett högvolatilt spel så spelare får kämpa för sin lycka. Men även om chanserna till utdelning är få så blir de garanterat stora när Moder Fortuna väl knackar på dörren.

Vanliga frågor och svar

Hur vinner jag free spins i Sakura Fortune?

3 bonusscatters aktiverar free spin-läget med 1 gratissnurr.

Vad har Sakura Fortune för RTP?

RTP i Sakura Fortune är 96,58%.

Kan man spela Sakura Fortune i mobilen?

Ja! En mobil version finns tillgänglig för både Android och iOS.

Måste jag satsa pengar i Sakura Fortune?

Nej. Du kan lugnt testa spelet först i demoversion innan du börjar satsa riktiga pengar.