Jungle Books slot från Yggdrasil

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
96.1%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2017
Spellinjer
58
Volatilitet
Hög
Scatter-symbol
Teknologi
HTML5
Hjul
5
Max. vinst
25000
Wild-symbol
Min. insats
0.5
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Frukt
Max. insats
100
Bonusspel
Multiplikator

Vart kan man spela?

Jungle Books

Jungle Books är ett intressant slot spel med ett tema som är baserat på Rudyard Kiplings klassiska berättelse Djungelboken. Du finner 5 olika hjul med 58 stycken vinstlinjer. Du finner även att flera olika karaktärer från den klassiska boken som dyker upp som symboler såsom Mowgli, Shere Khan, Baloo, Rikki-tikki-tavi, Nag och Nagaina och Bagheera m. fl. Du finner inga bonusspel som gratissnurr, men du kan vinna högre priser med de tropiska fruktsymbolerna, du finner även wild symbol. Spelet är inte ett progressivt jackpottspel men har ändå en RTP (Return to player) som ligger på 96,1 %. Spelet är kompatibelt med surfplattor och smarttelefoner.

Bonusfunktioner

Jungle Books har flera olika bonusfunktioner. De wild symboler som finns är Mowgli, Bagheera, Kaa och Shere Kaan. Shere Kaan har också en extra funktion, Sticky re-spins, det innebär att symboler klistrar sig fast på hjulen för ytterligare snurr. Baloo-symbolen har stacked wild, det innebär att symbolen fastnar på hjulen och stannar där för ex antal snurr.

Spelsymboler

Symbolerna du finner i detta spelet är utefter den klassiska Disneyfilmen Djungelboken. Du hittar flera olika tropiska frukter, kortsymboler men även Mowgli, Baloo, Shere Khan, Bagheera och Kaa.

Bonusrundor och freespins

Jungle Books slot har ett unikt upplägg när det gäller bonusfunktioner som kallas Fusion realms. En realm är en del av världen och i denna slotten finner du 5 stycken sådana. I Mowglis del av världen finner du spreading wilds, hos Baloo, Honugsbonusen, Bagheeras värld har bonusen multiplikator så även Kaa. I den sista möter man Shere Khan som har Stacked wilds och Sticky respins.

För och nackdelar

Beroende på vad det är man söker i ett slotspel så finns det alltid för och nackdelar med varje spel. Vi har tagit fram vad vi tycker är bra och dåligt med Jungle Books.

  • Fördelar

  • Välutvecklat spel med bra grafik
  • Fungerar att spela i gratisläge
  • Flera olika specialfunktioner
  • Nackdelar

  • Finns inget progressivt jackpottspel
  • Låg RTP (Return to player) som ligger på 96,1 %

Summering

Jungle Books är ett spännande slotspel med ett välkänt tema. Spelet är välutvecklat och har många spännande funktioner. Man kan väl säga att det är svårt att inte få en rolig stund.

FAQ

Hur många vinstlinjer finns det?

Det finns 58 vinstlinjer i spelet.

Kan man spel i gratisläge?

Ja, du kan spela Jungle Books i gratisläge.

Fungerar Jungle Books slots att spela i mobilen?

Ja, det fungerar att spela Jungle Books slot i mobilen.

Vad ligger RTP (Return to player) på i slotspelet Jungle Book?

Den ligger på 96,1 %.

Är Jungle Book slot ett progressivt jackpottspel?

Nej, det är inget progressivt jackpottspel.