Genie Jackpots slot online från Blueprint

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
96.0%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2012
Spellinjer
20
Volatilitet
Hög
Scatter-symbol
Teknologi
HTML5
Hjul
5
Max. vinst
x400
Wild-symbol
Min. insats
0.2
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Sagor
Max. insats
500
Bonusspel
Multiplikator

Här kan du spela Genie Jackpots

Genie Jackpots slotVad händer egentligen när man gnuggar lampan och anden tittar fram? Får man verkligen sina önskningar uppfyllda? Det vet vi inte men om du spelar Genie Jackpots slot från Blueprint så har du åtminstone chansen att vinna en jackpott-vinst. En slot med ett klassiskt utseende, fullspäckad med händelser och funktioner av olika slag. Häng med så berättar vi vad som händer när anden tittar fram i Genie Jackpots slot.

Det är en klassisk layout med 5x3 hjul där 20 vinstlinjer ger betalt från vänster till höger. För att få en vinst krävs det att minst tre symboler av samma sort visas på en av vinstlinjerna. Minsta möjliga insats är 2 kronor per snurr och med en maximal insats på hela 5 000 kronor per spin är det också en slot för high rollers.

Genie Jackpots RTP ligger på 96,49%. Det är ingen vinstgaranti och inte heller en beräkning på jackpott-vinster utan enbart en teoretisk återbetalning under basspelet. Volatiliteten är medelhög vilket innebär att vinster kommer i en relativt jämn ström men summorna är huvudsakligen lite lägre.

Bonusfunktioner

Det finns flera olika bonusfunktioner inbakade i spelet. En oljelampa nere till höger kan släppa ut anden och ge dig en önskning och det finns också två olika typer av free spins. Genie Jackpots innehåller också en bonusfunktion med jackpott som kan aktiveras helt slumpmässigt.

Symboler

De symboler som kan ge vinst enligt vinsttabellen är:

 • 10, J, Q, K och A – ger lägre vinster
 • Mössa, svärd, tekanna – ger medelhöga vinster
 • Genie Jackpots logo och Wild – ger höga vinster. Wild ersätter dessutom alla de övriga symbolerna om den ingår i en vinstkombination.

Bonusfunktioner & free spins

Det finns två olika bonusfunktioner i Genie Jackpots, förutom jackpott-spelet. Dessa två är:

 • 3 Wishes Power Spin: Kan aktiveras precis när som helst och lockar fram anden ur sin lampa. Du får välja en av tre kistor och den kan innehålla: respin med Wilds, en gyllene apa som förvandlar symboler till Wilds eller aktivering av en av de två olika gratisspelsfunktionerna.
 • Genie Jackpots free spins: Med en BONUS-symbol på hjul 1 och 3 och antingen en flygande matta eller en kista på hjul 5 aktiveras en av de två funktionsrundorna. Den flygande mattan är ett pick and click-spel där du kan vinna flera gånger och kistan är en mysterievinst.

Genie Jackpots jackpott-spel

När som helst kan ett jackpott-spel aktiveras. Snurra på hjulen för att samla in guldkronor och se en multiplikator växa sig allt större. Når du Wheel King har du dessutom chans på en progressiv jackpott!

Genie Jackpots slot hiss & diss

Vad är bra och vad är mindre bra med Genie Jackpots? Vi listar de saker vi hissar och även de vi valt att dissa här nedan.

 • Fördelar

 • Innehåller jackpott
 • Roliga bonusfunktioner
 • Spännande tema
 • Begränsningar

 • Grafiken känns gammal
 • Spelljuden är enformiga
 • Volatilitet ska vara medel men känns hög

Vår samlade uppfattning

Genie Jackpots är en intressant spelautomat med chans på jackpottvinster. Det finns också flera bra funktioner och bonusspel av olika slag. Musik, spelljud och grafik kunde varit bättre men spelkänslan är ändå hög. Kul spel, med chans för höga vinster.

FAQ

Kan jag spela Genie Jackpots på mobilen?

Spelet gör sig bäst på datorn men fungerar även på mindre skärmar.

Måste jag sätta in pengar för att spela Genie Jackpots?

Vill du kunna vinna riktiga pengar och ha chans på jackpott måste riktiga pengar användas. Spelet går även att spela som demoversion men då med låtsaspengar.

Hur stor är jackpotten i Genie Jackpots?

Det är en progressiv jackpott och det betyder att den växer hela tiden till dess att den delas ut och sedan återställs.