Dog Pound Dollars slot online från Rival

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
95.4%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2006
Spellinjer
15
Volatilitet
Hög
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
10 000x
Wild-symbol
Min. insats
0,1
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Hundar
Max. insats
75
Bonusspel
Multiplikator

Var kan jag spela Dog Pound Dollars?

Dog Pound Dollars slot

Hos Dog Pound Dollars från Rival tas du direkt in till ett rum fullt med hundar. Du hör dem skälla runtomkring dig, så det känns nästan som att du är där på riktigt. Med det som grund är det inte överraskande att symbolerna är hundar och deras diverse attiraljer. De är redo att välkomna dig på mobil, platta eller dator.

Den här videoslotten innehåller fem hjul, tre rader och ger möjlighet till vinst på femton linjer. RTP ligger på 95,37 %. Här finns ingen bonus och ingen jackpott, men däremot scattervinster och free spins. 

Satsa som minst 0,10 kronor, när du spelar med ett mynt värt 10 öre på en linje. Satsa som mest 750 kronor, när du spelar med fem mynt värda 10 kronor styck på alla femton linjer.

Bonusfunktioner

I Dog Pound Dollars hittar du inte många bonusfunktioner. Detta är ett mycket simpelt slotsspel. Det enda som inte är så simpelt är alla olika symboler.

Spelets symboler

Det finns faktiskt inte mindre än elva olika symboler i spelet. Det som är imponerande är att det inte är några bokstäver. Alla symboler är istället illustrerade bilder av sju olika hundar. Det finns också en tennisboll, en burk med hundmat, några ben att gnaga på och en tjuv.

Wildsymbolen är den hund som ser argast ut, dock är den riktigt bra. Förutom att ersätta alla andra symboler ger den även en multiplicerad vinst på två gånger.

Bonusrundor och free spins

Scattern är den sötaste hunden. Den ger vinst vid minst tre stycken, även om de inte är på samma vinstlinje. Dessutom ger tre stycken scatters samtidigt 15 free spins och fem mynt. Fyra scatters ger 15 free spins och 20 mynt. Fem scatters ger 15 free spins och hela 500 mynt! Då är det verkligen en fördel om du spelat med ett högt myntvärde.

Dog Pound Dollars fördelar och nackdelar

Allt här i livet har såväl fördelar som nackdelar, Dog Pound Dollars online slot från Rival är inget undantag. Här har vi samlat dem.

  • Fördelar

  • Stora möjligheter att välja storleken på din insats
  • Stora vinstmöjligheter vid scatters
  • Alla symboler är unika (och inga tråkiga bokstäver!)
  • Begränsningar

  • Inte särskilt många specialfunktioner

Slutsats

Dog Pound Dollars från Rival passar för den spelare som vill ha enkelt slotsspel, utan en massa krångliga funktioner, symboler och val. Oavsett om du gillar hundar eller inte kan du få mycket nöje i den här slotten.

FAQ

Kan jag prova Dog Pound Dollars gratis?

Ja, Dog Pound Dollars är tillgängligt gratis på nätet. Du kan spela spelet i demoversionen hur mycket du vill.

Kan jag vinna på riktigt i Dog Pound Dollars?

Ja. Förutsatt att du spelar med riktiga insatser kan du också vinna riktiga vinster.

Kan jag vinna en jackpott i Dog Pound Dollars?

Nej, det finns ingen jackpott i Dog Pound Dollars slot.

Vilken RTP har Dog Pound Dollars?

RTP i Dog Pound Dollars ligger på 95,37 %.

Vilka är de bästa symbolerna i Dog Pound Dollars?

De bästa symbolerna är wild och scattern. Wild multiplicerar alla vinster två gånger. Scattern ger både free spins och myntvinster.