The Rise of AI slot online från Endorphina

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
96.0%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2020
Spellinjer
10
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
x2500
Wild-symbol
Min. insats
0.1
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Framtida
Max. insats
100
Bonusspel
Multiplikator

Var kan jag spela The Rise of AI?

Lär känna spelet lite närmare

The Rise of AI spelautomat

The Rise of AI från Endorphina tar oss rakt in i framtiden. I denna videoslot finns fem hjul, tre rader och tio vinstlinjer med futuristiska symboler i starka neonfärger.

Du kan satsa allt mellan 1 och 1 000 kronor i en spelrunda och här finns en RTP på 96,01 %. Här finns varken en bonus eller en jackpott, men däremot en slumpmässig multiplikator och ett riskspel.

Tuffa AI är redo för en tur på sin motorcykel på datorn, plattan och mobilen – med samma suveräna grafik och samma smidiga spelande.

Bonusfunktioner

Spelets symboler

De vanliga symbolerna är neonfärgade asiatiska tecken och tre futuristiska figurer. Förutom dem finns det en specialsymbol i form av en slumpmässig multiplikator. Även denna går i neonfärger såklart och har multiplikatorns värde.

Värdet på specialsymbolen kan gå så högt som 50 gånger. Den kommer upp helt slumpmässigt under vilket snurr som helst. När den syns multiplicerar den en eventuell vinst med numret som står på den.

Bonusrundor och free spins

Ett annat sätt att öka dina vinster är genom det spännande riskspelet. I detta spel ser du ett öppet kort och fyra stängda. Det öppna kortet tillhör dealern och de stängda tillhör dig. Du väljer ett av de stängda korten.

Om det är högre än dealerns kort dubblar du din vinst. Du kan då också fortsätta välja kort, upp till tio gånger. Om ditt kort är lägre än dealerns förlorar du tyvärr din vinst. Vid oavgjort behåller du din vinst och kan försöka igen om du vill. Lägg märke till att du kan få jokrar, medan dealerns kort aldrig innehåller en joker!

The Rise of AI fördelar och nackdelar

The Rise of AI kör in med full fart med såväl fördelar som nackdelar. Här listar vi några av de mest framträdande.

  • Fördelar

  • Slumpmässig multiplikator upp till 50 gånger
  • Riskspel med chans att dubbla dina vinster
  • Möjlighet till både väldigt låga och riktigt höga insatser
  • Begränsningar

  • Innehåller ingen jackpott

Slutsats

The Rise of AI från Endorphina har ett riktigt spännande futuristiskt tema. Det passar alla spelare med tanke på att det går att variera insatserna så mycket. Dessutom är det väl ingen som tackar nej till en multiplikator på upp till 50 gånger, eller?

FAQ

Vilken är den bästa symbolen i Rise of AI?

Den bästa symbolen är en multiplikator. Den kommer upp slumpmässigt och du ser direkt på siffran hur många gånger symbolen kommer att multiplicera en eventuell vinst.

Kan jag öka mina vinster på något sätt i Rise of AI?

Ja, tack vare ett spännande riskspel kan du öka varje vinst om du vill ta chansen. Du ska bara få ett kort som är högre än dealerns, då dubblar du din vinst!

Är det möjligt att spela Rise of AI gratis?

Ja, visst är det möjligt att spela Rise of AI på låtsas, utan att betala. Du gör detta genom demoläge. Du kan dock inte vinna på riktigt om du inte sätter in riktiga pengar.