Book of Lords onlineslot från Amatic

Slot Details

Programvara
Upplägg
5-3
RTP
97.0%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
1997
Spellinjer
10
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
250000
Wild-symbol
Min. insats
0.1
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Forntida Egypten
Max. insats
500
Bonusspel
Multiplikator

Var kan jag spela Book of Lords

Book of LordsBook of Lord är en slot från Amatic som är en av de bästa spelutvecklarna inom branschen casinospel. Med denna slot har du alla möjligheter till att vinna stort. Här stiger du in i en helt ny värld där det är de goda som styr. Har du turen med dig så kan du få gratis spel och free spins.

Book of Lords är en klassisk slot med sex hjul och tio vinstlinjer. I spelet finns det även bonussymboler. Det finns även wild-card och dessa ersätter då andra standardsymboler.

Huvudregeln för slots är enkla, varje gång du får en vinnande kombination på flera hjul, så vinner du. I Book of Lords finns det ytterligare vinnande kombinationer och du kan spela flera ronder automatiskt.

Med en av de bästa spelutvecklarna så kan du förvänta dig innovativa funktioner med utmärkt grafik och ljud. Det är en underhållande slot med färgglada ikoner och härliga melodier. Spelet går att spela från webbläsare hemma vid datorn men det går även att spela på språng i telefonen. Spelet är alltså tillgängligt från både dator, telefon och surfplatta.

Bonusfunktioner

I spelet finns olika bonusfunktioner. Varje gång du har en vinnande rad har du chansen till en bonusrunda eller free spins. I spelet finns många funktioner såsom specialsymboler och retrigger symboler. Det är ofta i bonsrunderna eller i free spins du kan lyckas med att vinna de stora vinsterna. För att lyckas få free spins så måste man få tre eller flera boksymboler på samma runda.

I Book of Lord finns det tio olika paylines. Det högsta myntgränsen som du kan satsa är 500 mynt. Det lägsta du kan satsa är tio mynt. Beroende på vad du sätter myntvärdet till, så kan du få en hög slutgitlig vinst.

Vinster kan man få från två till fem matchande symboler från vänster till höger.

De lägsta vinnande symbolerna card royal ger 10x upp till 15x för fem symboler. Nästa vinstläge är symbolerna Anubis, Bastet, Hathor och de kvinnliga utforskarna. Dessa ger vinst från 75x upp till 500x din satsning för fem i rad.

’’The farmed book’’ är wild och scatter symbol som kan ersätta alla vanliga symboler.  Här kan man få vinst på tre, fyra eller fem symboler på ett spin. Man kan vinna 2x, 20x och 200x din satsning.

Får du tre, fyra eller fem book scatters i spelet så innebär det tio free spins. Innan bonus rundan startar, så kommer en av de vanliga symbolerna att bli utvald som en speciell symbol.

När denna symbol landar på en free spin så kan den expandera över hela vinstlinje. Då tilldelas vinst för hela spel linjen.

Är det den kvinnliga utforskaren som blir den speciella symbolen så har man chans till storvinst. Här gäller det att få fem i rad och då kommer de expandera och ge en utbetalning på 10x den enskilda vinstlinjen. Det bästa man kan vinna är 500x vilket ger totalt 5000x din insats.

Spelsymboler

Book of Lords är ett spännande spel som erbjuder bonussymboler. Det finns wild card och dessa wild card kan ersätta de vanliga standard symbolerna vid spel. De kan ersätta alla symboler utom scatters.

Bonusrundor och Free Spins

I spelet så finns det både möjlighet till bonusrundor och free spins efter varje vunnet spel.

Det är i bonusspelen som de stora vinsterna blir möjliga.

Vinstlinjer och vinnande kombinationer

Slotsymboler

Ange insats per linje:
Slotsymboler
Ikon Symbol 2 Symbols 3 Symbols 4 Symbols 5 Symbols
Skattjägare Skattjägare x1 x10 x100 x500
Apis Apis x0.5 x4 x40 x200
Katt Katt x0.5 x3 x10 x75
Anubis Anubis x0.5 x3 x10 x75
A, K A, K x0.5 x4 x15
Q, J, 10 Q, J, 10 x0.5 x2.5 x10
Scatter Scatter x2 x20 x200
Wild Wild

Book of Lords träffar och missar

  • Fördelar

  • Demoläge, där man kan spela gratis för att lära sig spelet.
  • Bra RTP på 96,71 %.
  • Snygg grafik och bra ljud.
  • Bra med bonusar, bonussymboler, bonusrundor och free spins.
  • Nackdelar

  • Ingen progressiv jackpot.

Sammanfattning

Varje spel från Amatic ger en unik spelupplevelse och här är Book of Lords inget undantag. Kliv in i en värld där de goda styr. Inte nog med att spelet har snygg grafik och bra ljud, det erbjuder det även en del bonusfunktioner. Dessa i form av bonusrundor, wild card och free spins.

FAQ

Måste man göra en insättning för att spela?

Väljer man att spela demoversion av Book of Lords så kan man göra det utan att göra en insättning. Demoversion är till för att man som spelare ska lära sig hur man spelar spelet och för att kunna förbättra sina kunskaper om det.

Vilken är den mest värdefulla symbolen i Book of Lords?

Den kvinnliga utforskaren är den mest värdefulla symbolen då den kan leda till den största vinsten.

Vad är RTP i Book of Lords?

Return to player för detta spelet är 96,71 %. Detta anses vara ganska högt och ligger lite högre än genomsnittligt RTP för online slots.

Har Book of Lords jackpot?

Nej, det finns ingen jackpot hos Book of Lords, dock finns det andra bonusfunktioner.