Baywatch 3D: spelautomat online från IGT

Spela för riktiga pengar
18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Programvara
IGT
Upplägg
5-3
RTP
96.2%
Jackpotspel
Utgivningsdatum
2016
Spellinjer
15
Volatilitet
Medium
Scatter-symbol
Teknologi
JS, HTML5
Hjul
5
Max. vinst
x150
Wild-symbol
Min. insats
2.5
Free spins
Staplade symboler
Slottyper
Tema
Filmer
Max. insats
7500
Bonusspel
Multiplikator

Var du kan spela Baywatch 3D

Baywatch 3D: spelautomat online från IGT

Baserad på en av TV-historiens populäraste serier kommer Baywatch 3D från IGT. Nu har du chansen att få träffa Mitch, CJ, Brody och Caroline i en slot som bjuder på bonusspel, free spins och multiplikatorer som maxar dina vinster.

Baywatch 3D är utseendemässigt en klassisk 5x3 hjulsslot med 15 vinstlinjer. Rent visuellt kanske det inte finns särskilt mycket att hurra för men retrokänslan är ändå stark. Minsta insatsbelopp i spelet är 2,50 SEK och maxbeloppet är 7500 SEK. Använd (+) och (-) knapparna för att justera din insats.
Variansen i Baywatch 3D är medelhög. Det finns alltså hyfsat bra chanser att få regelbundna utdelningar. Spelet har en RTP på 96,25%.

Bonusfunktioner

Baywatch 3D har flera olika bonusspel. För att låsa upp dessa måste du hålla koll på både wild- och scattersymbolerna.

Spelsymboler

Du känner säkert igen symbolerna i det här spelet. Alla de fyra huvudkaraktärerna finns med i form av specialymboler som kan aktivera bonusrundorna. De kan även paras ihop slumpmässigt för att öka dina vinstmöjligheter. Högst värde har Mitch (David Hasselhoff) och CJ Parker (Pamela Anderson).

Det finns även en bonussymbol (livräddartornet) som kan trigga bonusrundor och en expanderande wildsymbol (tidvåg) som kan täcka alla positioner på ett hjul.

Bonusrundor & free spins

För att hamna i bonusläget gäller det att få tre livräddartorn vid ett och samma snurr. Det ger dig 12 free spins. I det här läget får du spela med ditt eget livräddarteam (Teamwork Feature) och samma wilds som i basspelet. Och med wilds kommer ännu större belöningar och bonuslägen. Varje gång du landar en livräddare på mittenhjulet så aktiveras ett nytt bonusspel. Beroende på vilken livräddare som triggat bonusspelet får du olika belöningar i form av free spins och multiplikatorer.

Baywatch 3D fördelar och nackdelar

Baywatch 3D är ett medelvolatilt spel med en medelhög RTP och generösa bonusvinster. Däremot finns det ingen progressiv jackpott och det visuella hade kunnat vara snäppet bättre.

  • Fördelar

  • Enkla regler
  • En härlig retrokänsla
  • 4 bonusfunktioner
  • Anpassad för mobilt spel
  • Begränsningar

  • Inga jackpottar
  • Något fantasilös grafik

Sammanfattning

En ”blast from the past” kan man nog kalla denna retroslot som hämtat sin inspiration från ett av 90-talets absolut största serier. Saknar du CJ, Mitch, Cody och alla de andra karaktärerna i Baywatch ger det här spelet dig en chans att skaka liv i gamla TV-minnen. Dessutom bjuder spelet också på generösa vinstchanser och en hel del underhållning.

Vanliga frågor och svar

Hur får jag free spins i Baywatch 3D?

Samla tre scattersymboler i basspelet eller wilds i bonusspelet.

Vad har Baywatch 3D för RTP?

Baywatch 3D har en RTP på 96,25%.

Måste man satsa pengar i Baywatch 3D?

Nej, du kan spela det helt gratis.